פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים אורי אורבאך (עיתונאי): "הפלשתינים אמנם ערבים, אבל אני מצפה מהם להתנהג כבני תרבות". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: הדברים נאמרו בהקשר להריסת/אי-הריסת בתי הכנסת ברצועת עזה ע"י צה"ל.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר What movie is he living, what did he smoke and can I have some too? :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אתם צוחקים כי הוא אמר שהם יכולים להיות מתורבתים? זה לא מצחיק יש להם תרבות עשירה (יחסית למצב האקונומי שלהם). זה שכולם יודעים שהצד הקיצוני שבהם יביא להרוס את בתי הכנסת לא אומר שכולם לא תרבותיים. מה שמצחיק זה שהטיפש אמר "אמנם ערבים אבל..." כאילו שהוא או אנחנו מתורבתים יותר מכל הערבים בעולם.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר אתם צוחקים כי הוא אמר שהם יכולים להיות מתורבתים? זה לא מצחיק יש להם תרבות עשירה (יחסית למצב האקונומי שלהם). זה שכולם יודעים שהצד הקיצוני שבהם יביא להרוס את בתי הכנסת לא אומר שכולם לא תרבותיים. מה שמצחיק זה שהטיפש אמר "אמנם ערבים אבל..." כאילו שהוא או אנחנו מתורבתים יותר מכל הערבים בעולם. מה שמצחיק זה הרעיון המגוחך שהפלשתינים הם בני תרבות. אנשים שמפוצצים את עצמם באוטובוסים, והאנשים שתומכים בהם הם ברברים שלא יכולים להיחשב לבני תרבות. בכלל, לא נראה לי שלפלשתינים יש זכות הגדרה כעם, בשל "תרבות" הטרור שלהם.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים As a matter of fact, other Arabic nations consider the Palestinians as "sub-humans", therefore nobody wants them in their back yards...
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים הם לא מגדירים אותם כתת אנושיים זה פשוט לא נכוןהם הפלסטינים פשוט ידועים כעושי צרות בעולם הערבי ואף מדינה לא רוצה אותם.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים אני יודע מה זה ספטמבר השחור ,אבל מה זה קשור לתת אנושיים.(אגב הלינק שלך לא ממש מכיל תוכן)לירדנים פשוט נמאס מהפלטינים והם פחדו שיעשו מהפכה בהנהגתו של עראפת.אז עשו מה שהם היו צריכים לעשות...
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים האמת היא שציינתי את זה כדי לחזק את מה שאתה אמרת שהם עושי צרות ואף אחד לא רוצה אותם ובקשר ללינק אני יודע זה קישור לוויקיפדיה יש להם כתובות מטורפות מי שמעוניין שיחפש ספטמבר השחור זה דווקא אירוע מאוד מעניין מהרבה בחינות.
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים האמת היא שציינתי את זה כדי לחזק את מה שאתה אמרת שהם עושי צרות ואף אחד לא רוצה אותםOKובקשר ללינק אני יודע זה קישור לוויקיפדיה יש להם כתובות מטורפות מי שמעוניין שיחפש ספטמבר השחור זה דווקא אירוע מאוד מעניין מהרבה בחינות.אכן אירוע מעניין במיוחד,אנחנו לדעתי צריכים ללמוד כמה טריקים מהמלך הירדני המנוח חוסיין, בדיכויו את ניסיון המהפכה הפלסטיני.על האירועתנועת הטרור ספטמבר השחור, שרצחה את י"א הספורטאים במינכן
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים חוץ מהעיניינים הפנימיים בירדן האירוע הזה גם מהווה לדעתי את אחד האישורים החזקים ביותר למעמדו של צה"ל במזרח התיכון, ברגע שישראל איימה להתערב בסכסוך בעקבות חציית הטנקים הסורים את הגבול הירדני להגנת הפלסטינים הסורים התקפלו כמו טאטאלה והמלך חוסיין יכל סוף סוף לטפל בנגע של אירגוני הטרורבאמת יש לנו מה ללמוד ממנו . עכשיו זה כבר מאוחר מידי לדעתי עם כל הפוליטיקלי-קורקט ודעת הקהל בין-לאומית שלצערי משפיעה יותר מידי על המדינה זאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.