פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים שלוםרציתי לדעת האם אתם חושבים שקירור סטוק מספיק כדי לקרר את המעבד כאשר המחשבללא OC אבל נמצא לסרוגין ברוב היום ב100% ניצול מעבד (בעת עבודה בתלת מימד)ובלילה בזמן רינדורים רצופים של 6-10 שעות.אני מדבר על הDUAL CURE של פנטיום ועל ה AMD'S Athlon 64 X2תודה
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים שלוםרציתי לדעת האם אתם חושבים שקירור סטוק מספיק כדי לקרר את המעבד כאשר המחשבללא OC אבל נמצא לסרוגין ברוב היום ב100% ניצול מעבד (בעת עבודה בתלת מימד)ובלילה בזמן רינדורים רצופים של 6-10 שעות.אני מדבר על הDUAL CURE של פנטיום ועל ה AMD'S Athlon 64 X2תודהנראה לך שיצרניות המעבדים יתנו קרור גרוע ? שהמחשב יקרוס כל הזמן (בגלל קרור גרוע)ושהלקוח יקלל את היצרן של המעבד עקב זה ? קרור סטוק יעשה את העבודה , אין סיבה לחשושאני בכל מצב ממליץ על קרור משופר , זו השקעה חד-פעמית ולא ממש יקרה
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים אם תעשה OC,תוכל לטגן חביתה על ה "כפולי ליבות" בקיצור,אתה יכול להשתמש בקירור סטוק שמגיע עם המעבד כפול ליבה,אבל ללא OC כמובן.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר הקירור סטוק יחזיק כמו אבן אחשלי אין לך מה לדאוג :xyxthumbs: קודם כל אני לא אחשלך דבר שני תודה .
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים לא יודע לגבי אינטל אבל הקירור "סטוק" שמגיע עם הכפולי ליבה של AMD הוא עם HEATPIPES וכל זה, ממש טוב
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים לאינטל הייתה בעיה עם הקירור סטוק שהם סיפקו למעבדי כפולי הליבה ולאחר מכן הם טיפלו בזה ע"י החלפת הקירורים...וגם יש לא מעט בעיות עם הלוחות שאמורים לתפקד הייטב עם מעבדים אלו.וראו זאת במבדק שערכו בטומס הרדוור...ול AMD בחיים לא שמעתי שהייתה בעיה זו לכן אמליץ לך ללכת לכיוון כפולי הליבה של AMD .כמובן ואם אתה רוצה לבצע המהרה משמעותית למעבד תצטרך לשקול להחליף להיט סינק יותר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.