פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אני סובל מאותה בעיה...כרגע הכ. מסך באחד שלמטה כי כשהוא בעליון האוויר החם שיוצא יוצא ישר על הציפ' ...והוא עדיין על 44 (53 כשה 7800 בעליון..) מעלות רוב הזמן כשהמעבד לא עובר ת 37... במאמץ..ככה שגם אני מחפש פיתרון כי בקרוב יהיה שני כרטיסים ב SLI ואז יהיה ממש חם שם..
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים הנה לך תמונות של הקירור היצירתי > > > מטורף רצח הדגם האחרון של הקירור הדגם שהיה לפניו הבחור מטורף יצר חתיכת מערכת שקטה ואואו איזה יופי של קירור ומאוד יצירתי!! ממש ממש ממש אהבתי אותו..
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מעניין מה תגיד על המערכת כולה שלו ( כל כך יפה, אפשר לבכות מרוב יופי) והנה עוד מטורף אחד מזה (גוף קירור ישן ) הוא עשה את זה למרות שהתוצאות לא משהו... זה פסיבי!!!
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים סורי אבל לא הבנתי את הססבר שלךמה הקשר בין התמונה של הכ.מסך לבין הקרור של הציפסט ?ועוד שאלה,אם אני באמת אעביר את הכ.מסך לסלוט השני שלו, תיהיה ירידה בביצועים ? זה פוגע באיזו שהיא צורה?כי זה יכול לחסוך לי קצת כאבי ראש אם אני אעביר אותו לשם...התמונה מראה שניתן לחבר את זה לציפסט יותר בקלות משום שישנם זרועות שניתנות לכיונון לכן תוכל לכוון אותם כך שיתאימו לחיבורים של התופסנים שבלוח שלך.אני ממליץ שתנסה את הקירור הזה מבלי להתעסק עם חיתוך של היט סינקים...
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר טוב, העברתי את הכ.מסך לסלוט השני ואני מתכנן לשים כנראה את הקרור הפסיבי של זלמןאבל רגע לפני שאני עושה את זה, רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון רע איתו, ואם הוא באמת טוב כמו שאומרים ???
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים תוודא שיש איורר טוב במארז שלךאו תשים לו מאורר והוא מצויןחצי מהעולם משתמש בו בגלל שהוא טוב
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אשמח לשמוע על התקדמות בפרויקט שלך שלי? אם כן דו"ח התקדמות מעבר דירה הושלם ממתין למשלוח מחו"ל ומהארץ (אפשר למות אבל לא לקבל בזמן את הדברים) הלוז לשבוע זה יום א' - 11/9 ירידה לעיר והזמנה של כמה מטרים של ספוג בעובי שלך 1 ס"מ ו 4ס"מ לא ידוע - פירוק מחשב לחלקים והרכבה של המערכת תליה לHDD, פירוק התושבת לכונני דיסקטים וHDD , הרכבה של הספוג מצב כלכלי - 1K+ לבזבוזים אפשריים דו'ח הושלם לרגע זה
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים לי היה את הזלמן (הכחול) ויש לי קירור מצויין למארז ועדיין לא הייתי מרוצה ממנו, כששמתי מאוורר, היה לי מלא רעש כי המאוורר לא עמד בטמפ' האלה והתחיל להרעיש כמו מטורף.ראיתי שיש קירור צ'יפסט של גיגה בייט, (באחד מהאתרים בחו"ל - לא בארץ) מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע לארץ ?
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים היה לי את האקסטרים ספיריט של THERMALTAKE . . .לא לגעת! הקירור יותר קטן משל הZALMAN והמאוורר שלו (כמו של מזגן) הוא רועש בצורה שמזכירה לי את מאווררי ה6 ס"מ של DELTA הישנים ! ! !
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים הבעיה ידועה הצ'יפסט של DFI מתחמם. אין בארץ קירור מתאים (גם בחו"ל קשה למצוא) . גוף הקירור היחיד שמתאים ורבים משתמשים בו הוא MCX159-CU שלחברת SWIFTEC הבעיה היא שצריך להזמין מחו"ל (אפשר גם מהאתר שלהם). כמו כן עליך להזיז את כרטיס המסך לסלוט השני כדי לאפשר את ההתקנה.http://www.swiftnets.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.