פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים יש לי מארז מאוד מבולגן מה אפשר לעשות כדי לסדר את החוטים כדי לשפר את זרימת האוויר במארזהחצים מסמלים את כיוון האוויר של המאוורר אוויר החוצה או פנימה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים הסידור טוב אמרתי לך כבר באי סיתנסה כמה שפחות להבליט את החוטים תנסה כמה שיותר ל"העלים" אותםהמאוררים זה בסדר רק אם אתה יכול תוסיף מאורר שמוציאד''א התארד הזה אמור להיות באובר קלוקינג וקרור
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים תוריד את הגרילים המאד לא יעילים מאחור ותוסיף עוד אחד של 80mm. אם כבר עשית חירור בגג אני מניח שלעשות מאחור זו לא בעיה סה"כ המארז דיי מסודר אפשר לסדר דברים קטנים אבל זה לא ממש יעזור תכלס כי אין שום דבר שחוסם משהו.. ( לפי המארז, יש לך את הג'נרי הזה עם שני מקלות אור משני הצדדים? | | ? : היה כזה לידידה שלי אז אני זוכר את הביפנוכו שלו )
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים תוריד את הגרילים המאד לא יעילים מאחור ותוסיף עוד אחד של 80mm. אם כבר עשית חירור בגג אני מניח שלעשות מאחור זו לא בעיה סה"כ המארז דיי מסודר אפשר לסדר דברים קטנים אבל זה לא ממש יעזור תכלס כי אין שום דבר שחוסם משהו.. ( לפי המארז, יש לך את הג'נרי הזה עם שני מקלות אור משני הצדדים? | | ? : היה כזה לידידה שלי אז אני זוכר את הביפנוכו שלו ) רוב הגנ'ריים דומים זה לזה מבפנים,(אפילו אותם גרילים)....... 8) אני הייתי מוסיף עוד מאוורר מאחורה ושם 120 מ'מ מקדימה . וגם אם יאמרו לך לשים מאוורר מתחת לCD ,אני אישית ממליץ לך לא לעשות את זה ,זה לא עוזר ורק גורע מהסרקולצייה של המארז :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר לא עשיתי חירור בגג המארז הגיע ככה...ומזתומרת מארז ג'נרי ואיזה 2 מקלות זוהרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.