פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מישהו מוכן להסביר לי את ההתלהבות מ U10?לפי מה שאני רואה מדובר על נגן מתומחר בצורה זוועתית (עולה כמו הנאנו רק שיש לו רבע מהכמות זכרון) עם מסך גדול ומה שנראה כמו ממשק זוועתי לניווטאם יש למישהו הסבר למה עדיף אותו על הנאנו אני אשמח
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מאיפה לך שהממשק והניווט זוועתי... אולי ההפך, לפי ההכרזות זה הולך להיות שיטות הניווט החדשות... והוא עושה מה שהנאנו עושה ויותר... וכל עוד הוא עוד לא יצא לשוק ממשית אין מה לדבר על התמחור שלו.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים תסתכל על התמונות לפי מה שאני רואה הניווט מתבצע בעזרת חיצים קטנטנים על המסך מגע שאין סיכוי בעולם שזה נוח למישהו עם ידיים כמו שליולפי Engadget המחיר הרשמי הוא 200$ ל512מ"ב ו250$ לגיגה זאת אומרת שבאותו מחיר של שני הדגמים אתה יכול לקנות נאנו פי ארבע יותר גדולואם מישהו מוכן לבזבז מעל 1500 שקל בשביל נגן של גיגה שיבושם לו...
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אם אתה מתלונן על החיצים הקטנים שהם משטחי מגע בארבעת צידי המכשיר מה עם הקוטן של הנאנו?!?, ותאמין לי שאייריבר גם חשבו על אנשים כמוך...אני מאמין שאחרי ניסיון וביקורות רשמיות יהיה אפשר לדבר.בינתיים, הנאנו הוא אחלה של נגן, אבל לדעתי הוא קטן מדי כדי לתפעל אותו בנוחות.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים תשמע ה Click wheel היא שיטה שכבר הוכיחה את עצמה ולפי הביקורות הזריזה היחידה שהספקתי לקרוא הנאנו נוח לשימוש בדיוק כמו כל iPod אחרה U10 נראה לי הרבה יותר כמו גימיק מאשר נגן שאני אוכל להשתמש בונכון יש לו יכולות וידאו אבל אין לו מספיק מקום אפילו בשביל להיות נגן MP3 טוב אז איפה אמורים להכניס גם סרטים?אם היה לו מקום שמתחרה עם הנאנו הוא היה הרבה יותר הגיוני
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים גם בIPOD הגלגל ניהיה קטן יותר בנאנואז אל תגיד שזה נוח יותר ללחוץאתה אפילו לא יודע עד כמה זה קטן (וגם עד כמה U10 קטן)
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני סומך על הנדסת האנוש של אפל שכבר הוכיחה את עצמה יותר מפעם אחת ולא רק בתחום הנגנים
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני מדבר על נפח איכסון של המכשירים ואל תגיד לי שגיגה זה מספיק בשביל נגן וידאו והנה מחירים רשמיים מהאתר של iriver ואתה יכול לראות בעצמך שלנאנו יש פי ארבע מקום יחסית למחירhttp://www.iriveramerica.com/prod/ultra/U10/
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים לא מספיק20 ג'יגה זה אולי נפח שמספיק לוידאו שירים ותמונות כל מה שפחות לא מספיק
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני מעריך שהתמחור של ה U10 ישתנה.. בעקבות התמחור האגרסיבי של הננו..הוא יהיה יותר יקר...אבל ב-50$ לדעתי...לנפח זהה כמו הH10 והמיני ז"ל..
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים כרגע אין בכלל בתוכניות U10 עם יותר מגיגהחוןץ מזה כבר קראתי כתבות על התמחור של הנאנו ואין סיכוי ש iriver יכולים להשוות את זה פשוט כי אפל לא מרוויחים אגורה על הדגם שני גיגהאנליסטים טוענים שהעלות יצור של הנאנו שני גיגה שווה כנראה בול למחיר שלו ושאפל בונים על זה שהעלויות יצור ירדו וגם שאנשים יקנו שירים דרך iTunes וככה הם ישיגו עוד רווחעם כל הכבוד ל iriver פשוט אין להם את העומק כיס של אפלתזכור שאפל גם מוכרים הרבה יותר נגנים וגם יש להם אחת מחטיבות המחשבים האישיים ההכי רוחיות בעולם (הם אולי לא מוכרים כ"כ הרבה מחשבים אבל יש להם את שולי הרווח ההכי גדולים בתעשייה)
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים ה-2GB NANO נמכר בדאמפינג?טוב לדעתאגב מה לגביי העניין של זיכרונות הפלאש והמספר המוגבל של שיכתובים שיש להם?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים זכרונות פלאש איכותיים יכולים להחזיק מעמד הרבה זמן והנאנו משתמש בזכרונות סאמסונג שלפחות בקטע של זכרונות לסוגיהם אני דיי סומך עליהם אבל נחיה ונראה...נ.ב. גם בכל זאת הרעיון של HD קטן במכשיר שאתה עושה איתו גם ספורט אף-פעם לא נשמע לי אמין מדיי ופלאש פותר את הבעייה הזאת
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר לשאול מתי זכרון הnand יגמר זה כמו להגיד מתי הram שלי יגמר או מתי המעבד שלי יגמר כי זה בעצם אותה טכנולוגית יצור של השבבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.