עבור לתוכן

שאלה לגבי OC ל- X800GT

Featured Replies

פורסם

אם אני עושה OC ל- X800GT 256MB לאיזה רמה הוא מגיע? האם שווה לעשות לו? ואם זה לא יפגע בו בצורה כלשהי?

ומישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?

פורסם

של איזו חברה הכרטיס שלך??

פורסם
  • מחבר

Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256MB Retail Video Card זה הכרטיס אם יש העדפות אחרות ל- OC אני אשמח לשמוע....

פורסם

אתה יכול לעשות אוברקלוק.. הכל תלוי מה הטמפ' שלך עכשיו..

כמה אתה מקבל 3dmark2005 ?

פורסם

הקירור סטוק של הספייר מספיק ל oc ממש ממש קטן

אני מאוד ממליץ לך לשים לב למעלות בזמן האובר קלוק

אופציה אחת לנסות להוציא ממנו עוד ביצועים היא שתפרק את הקירור תבדוק איזו ליבה קיבלת

אם התמזל מזלך ויצא לך r480 אתה יכול לעשות עידכון ביוס

מכייון של הכרטיסים באים עם ביוס של r423 ככה שאם קיבלת r480 תעשה עידכון ביוס זה גם לא אמור להשפיע על המעלות .

רק תבדוק שאתה יודע מה אתה עושה

בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

אם יש לי אפשרות להחליף את הבכטיס לדגם אחר הביצועים של ה- OC יהיו טובים? ואם כן אז לאיזה חברה?

פורסם

אם אתה יכול להחליף את הכרטיס אז יש לך 2 אופציות

1 . זה הכרטיס של power color שבא בטוח עם ליבה r480 ועם קירור יותר טוב משל ספייר

2.הכרטיס של his אבל תבדוק שזו גירסאת הטורבו . עם הכרטיס תקבל תוכנה שתתן לך אפשרות לעשות אוברקלוק שגם יהיה מכוסה באחריות !

תעשה ת'בחירה שלך בכל אופן בארץ לא ראיתי עדיין אופציה להשיג את הכרטיס של his ככה שאתה כנראה תאלץ להסתפק ב pwoer color

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל לפני שאני קונה את הכרטיס רציתי לדעת בדיוק איך עושים לו OC (וכל דבר אחר דומה!!!)

ואחרי שאני עושה לו את זה לאיזה רמה מינימלית הוא מגיע?

פורסם

HWGEEK, כמו שלמדנו כבר רבות, ביקורות לא אומרות כלום, לכל כרטיס יש את היכולת הספיציפית שלו!, יכול להיות כרטיס של ספיר שיהיה ברמות יותר חזק מהPOWERCOLOR, למשל, בביקורת של HEXUS הגיעו עם הPOWERCOLOR ל530 לליבה רק!, וכאן הגיעו ל590...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים