פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים Gigabyte Neon Cooler 8 Pro For K8שווה 108 ש"ח ? כמובן למעבד AMD 3000 64bit .
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים קירור חמוד, אתה יכול לראות השוואות שלו אם קירורים אחרים, כאן: כעקרון אם התקציב שלך יגדל ב"טיפה" [ל230¤ לפחות ] תוכל לקחת אחלה של קירור אוויר,-בגיטייפון אבל אני לא יודע מה הדרישות שלך,[אם את הOC וכו'] , לכן אני לא יכול להמליץ לך בטוח על הביגטייפון,למרות שלא לקנות את הקירור הנ''ל רק בשביל שאם עושים OC,אלה שישמור על טמפ' נמוכות במצב מאמץ. אבל כמובן שכל זה קשור בתקציב,ורצון לשיפור המחשב.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים יש לי קירור למעבד של GIGABYTE NEON COOLER 7..אני אישית משתמש רק במאוורר שלו ולא בהיטסינק ואני יכול להגיד לך שהמאוורר שלהם מעולה ושקט..
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים לא אחי אם אתה רוצה משהו בתקציב הזה לך על הזלמן....אם לא תשקיעה עוד קצת ולך על משהו ברמה
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר לא אחי אם אתה רוצה משהו בתקציב הזה לך על הזלמן....אם לא תשקיעה עוד קצת ולך על משהו ברמהמה זה עוד קצת ? ומה נחשב למשהו ברמה... הביגטייפון ?בכמה מעלות הוא מסוגל להוריד והאם כדאי להשקיע בו או במשהו טוב אחר...הלא מדובר בסה"כ במעבד AMD שידועים בזה שהם לא מתחממים בצורה קיצונית.איך לדעתכם הקירור הזה ? התקציב סביר ,שקט ( ללא מאוררים ). האם הוא יוכל לתפוס את ה AMD 3000 64bit ?Thermaltake PIPE 101-Full Cooper+Healpipes K7/K8/478 CPU Cooler
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים לך על ביגטייפון.הוא פי 4 מזלמן , וגם הביגטייפון יכול להוריד לך 10-15 + - מעלות במאמץ..
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים לך על ביגטייפון.הוא פי 4 מזלמן , וגם הביגטייפון יכול להוריד לך 10-15 + - מעלות במאמץ..
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים לך על ביגטייפון. הוא פי 4 מזלמן , וגם הביגטייפון יכול להוריד לך 10-15 + - מעלות במאמץ.. הביג טיפון עולה כפול עים יש לך כסף אז בכיף בהצלחה אחשלי :xyxthumbs:
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר האם ה BigTyphon יכנס כמו שצריך למארז הזה : Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower ?לא בא לי צפיפות בתוך המארז ולפי מה שהבנתי הקירור הזה הוא חתיכת מפלצת .
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אם הקירור הוא לצרכים ביתיים ולאוברקלוק קל אז אפשר לקחת קירור זול יותר כמו ה- FREEZER 64. אם זה לאוברקלוק בינוני ומעלה אז כדאי לקחת את ה- BIG TYPHOON.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים לך על ביגטייפון.הוא פי 4 מזלמן , וגם הביגטייפון יכול להוריד לך 10-15 + - מעלות במאמץ.. צודק!!!!!! הזלמן לא שווה אגורה!!!!!!!!!!!!!!! אני רק סובל ממנו עכשיו!!!!!!!!!! חבל שהקשבתי פעם כשהציעו לי אותו......היום אני יודע להזהיר כל מי שמציעיפ לו זלמן חרא של דבר, הביג טייפון הרבה הרבה הרבה יותר טוב
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר האם ה BigTyphon יכנס כמו שצריך למארז הזה : Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower ?לא בא לי צפיפות בתוך המארז ולפי מה שהבנתי הקירור הזה הוא חתיכת מפלצת .לא עניתם לי על השאלה .האם אני אמור להתקל בקשיים בהתקנה שלו ? הבנתי שהקירור דיי גדול ולעיתים ישנם בעיות, לדוגמא: בהתקנת כרטיס המסך או אולי ספק הכוח שבד"כ מצוי בחלקו מעל המעבד לא יוכל לשבת כמו שצריך...לא יודע . אני פשוט לא רוצה להתקל בבעיות לאחר הרכישה.הלוח שאני מתכנן לרכוש:DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.