עבור לתוכן

איך הקירור הזה למעבד ?

Featured Replies

פורסם

Gigabyte Neon Cooler 8 Pro For K8

שווה 108 ש"ח ? כמובן למעבד AMD 3000 64bit .

פורסם

קירור חמוד,

אתה יכול לראות השוואות שלו אם קירורים אחרים, כאן:

neon7_diagr.png

כעקרון אם התקציב שלך יגדל ב"טיפה" [ל230¤ לפחות ]

תוכל לקחת אחלה של קירור אוויר,-בגיטייפון

אבל אני לא יודע מה הדרישות שלך,[אם את הOC וכו'] , לכן אני לא יכול להמליץ לך בטוח על הביגטייפון,למרות שלא לקנות את הקירור הנ''ל רק בשביל שאם עושים OC,אלה שישמור על טמפ' נמוכות במצב מאמץ.

אבל כמובן שכל זה קשור בתקציב,ורצון לשיפור המחשב. :xyxthumbs:

פורסם

יש לי קירור למעבד של GIGABYTE NEON COOLER 7..

אני אישית משתמש רק במאוורר שלו ולא בהיטסינק ואני יכול להגיד לך שהמאוורר שלהם מעולה ושקט..

פורסם

לא אחי אם אתה רוצה משהו בתקציב הזה לך על הזלמן....

אם לא תשקיעה עוד קצת ולך על משהו ברמה

פורסם
  • מחבר

לא אחי אם אתה רוצה משהו בתקציב הזה לך על הזלמן....

אם לא תשקיעה עוד קצת ולך על משהו ברמה

מה זה עוד קצת ? ומה נחשב למשהו ברמה... הביגטייפון ?

בכמה מעלות הוא מסוגל להוריד והאם כדאי להשקיע בו או במשהו טוב אחר...הלא מדובר בסה"כ במעבד AMD שידועים בזה שהם לא מתחממים בצורה קיצונית.

איך לדעתכם הקירור הזה ? התקציב סביר ,שקט ( ללא מאוררים ). האם הוא יוכל לתפוס את ה AMD 3000 64bit ?

Thermaltake PIPE 101-Full Cooper+Healpipes K7/K8/478 CPU Cooler

פורסם

לך על ביגטייפון.

הוא פי 4 מזלמן , וגם הביגטייפון יכול להוריד לך 10-15 + - מעלות במאמץ..

פורסם

לך על ביגטייפון.

הוא פי 4 מזלמן , וגם הביגטייפון יכול להוריד לך  10-15 + - מעלות במאמץ..                                                                                                             

פורסם

לך על ביגטייפון.

הוא פי 4 מזלמן , וגם הביגטייפון יכול להוריד לך 10-15 + - מעלות במאמץ..

הביג טיפון עולה כפול עים יש לך כסף אז בכיף בהצלחה אחשלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האם ה BigTyphon יכנס כמו שצריך למארז הזה : Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower ?

לא בא לי צפיפות בתוך המארז ולפי מה שהבנתי הקירור הזה הוא חתיכת מפלצת .

פורסם

אם הקירור הוא לצרכים ביתיים ולאוברקלוק קל אז אפשר לקחת קירור זול יותר כמו ה- FREEZER 64. אם זה לאוברקלוק בינוני ומעלה אז כדאי לקחת את ה- BIG TYPHOON.

פורסם

לך על ביגטייפון.

הוא פי 4 מזלמן , וגם הביגטייפון יכול להוריד לך  10-15 + - מעלות במאמץ..                                                                                                             

צודק!!!!!! הזלמן לא שווה אגורה!!!!!!!!!!!!!!! אני רק סובל ממנו עכשיו!!!!!!!!!! חבל שהקשבתי פעם כשהציעו לי אותו......היום אני יודע להזהיר כל מי שמציעיפ לו זלמן חרא של דבר, הביג טייפון הרבה הרבה הרבה יותר טוב

פורסם
  • מחבר

האם ה BigTyphon יכנס כמו שצריך למארז הזה : Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower ?

לא בא לי צפיפות בתוך המארז ולפי מה שהבנתי הקירור הזה הוא חתיכת מפלצת .

לא עניתם לי על השאלה .

האם אני אמור להתקל בקשיים בהתקנה שלו ? הבנתי שהקירור דיי גדול ולעיתים ישנם בעיות, לדוגמא: בהתקנת כרטיס המסך או אולי ספק הכוח שבד"כ מצוי בחלקו מעל המעבד לא יוכל לשבת כמו שצריך...לא יודע . אני פשוט לא רוצה להתקל בבעיות לאחר הרכישה.

הלוח שאני מתכנן לרכוש:DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים