עבור לתוכן

שאלה פשוטה מה זה ביג טייפון ו-היט סטינק

Featured Replies

פורסם

טוב קודם כל מה זה היטסינקים  מישהו יכול לעזור לי???????????????? כי אני רואה את זה כאן הרבה ולא יודע מה זה ודבר שני מה זה

ביג טייפון גם את זה אני רואה הרבה תודה רבה לעוזרים

פורסם

אממ היט סינקים זה גופי קירור כאלה..צלעות קירור שיושבות על כל מיני רכיבים..במעבדים יש בדרך כלל היטסינק ואז מעליו את המאוורר. היטסינקים יש בעוד כל מיני רכיבים..אבל הכי נפוץ עד כמה שאני יודע זה למעבד.

והביג טייפון זה סוג של קירור. אממ מעין מאוור עם גוף קירור, וממבחנים שראיתי הוא ממש איכותי..לא יודע אם הכי איכותי במחיר הזה, אבל את הויכוח הזה אני לא אתוכח, כי אני לא מבין מספיק.

ממ אז בעצם, סוג של מאוורר..אנשים אחרים פה יכולים להגיד לך אם הוא טוב..

פורסם
  • מחבר

אחי עם היט סינקים מקררים מחשבים ניידים?

פורסם

כן יש היט סינקים גם במחשבים ניידים.

פורסם
  • מחבר

וביג טייפון זה גם שם של חברה?

פורסם

et_gershon - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

וביג טייפון זה גם שם של חברה?

ביג טייפון זה שם של מוצר (במקרה הזה קירור למעבד) של חברת .thermaltake

פורסם

מעניין איך הגענו למצב שהביג טייפון נאמר אחרי כל מילה שנייה פה בפורום....... :silly: ::):P

פורסם

מעניין איך הגענו למצב שהביג טייפון נאמר אחרי כל מילה שנייה פה בפורום....... :silly: ::):P

זה מה שקרה פעם עם הזלמן ... ::)

פורסם
  • מחבר

טוב ערכתי לפי בקשתו עכשיו החברה הזאת שמייצרת את הפיג טייפון היא ישראלית כי ראיתי שכתוב עוד בעלים גאה של ביג טייפון הצרף לפורום וסליחה על המשפט אבל מישהו עם חברה בחו''ל שהיא כנראה מצליחה לא כל כך ייעתניין בפורום של יישראלים למרות שזה אחלה פורום!!!!!!

פורסם

מה הקשר?

עוד מישהו קנה....

זה לא אומר שזטו חברה ישראלית...

פורסם

חחחח אחי,

לא.

"הבעלים" היא לא חברה ישראלית.

היא מחו''ל.. TT הרשאי תיבות ;)

בכל מקרה,הוא סתם הוא התכוון שהוא עוד משתמש שקנה את הביגטייפון.

פורסם

כשהוא אמר "עוד בעלים גאה של ביג טייפון" הכותב התכוון שהוא קנה את הביג טייפון (המוצר עצמו, המאוורר) :)

פורסם

כשהוא אמר "עוד בעלים גאה של ביג טייפון" הכותב התכוון שהוא קנה את הביג טייפון (המוצר עצמו, המאוורר) :)

אני חושב שהוא כבר הבין :)

פורסם

יא מעפן הקדמת אותי ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים