עבור לתוכן

האם ניתן להשיג בארץ BigTyphoon עם מאורר שקוף?

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שיש ביגטייפון שמגיע כבר עם מאוורר שקוף..

דבר שני,-מה הבעייה,אם אתה כ''כ רוצה את המאוורר השקוף הזה,אז תקנה את הביגטייפון+מאוור הנ''ל[למרות שיש מאוורים יותר,אבל זו החלטה שלך.]

ואז תפרק את המאוורר המקורי,ותשים אותו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאין לי איפה למקם עוד 120mm...

ואני לא רוצה להוסיף עוד כסף כרגע, לכן אני בודק האם הוא נמכר כך.

הבנתי לפי האתר של TT ולפי עוד ביקורת שראיתי שיש גירסא שלו שנמכרת כך..

מה שכן מוזר, יש מאורר UV REACTIVE של TT שקט יחסית 21dB ועובד על 1400RPM

הוא דוחף אותה כמות אוויר כמו המאורר שבא עם הביג טייפון, ומסתובב באותה המהירות, והוא 21dB לעומת 16dB בביגטייפון, איך זה הגיוני?

כמו כן המאורר השקוף הזה שמדווח כ-16dB, אם תכנסו למפרט שלו תראו שעל המצב הכי נמוך הוא 17dB .

מה הולך פה !?

פורסם

הוא דוחף אותה כמות אוויר כמו המאורר שבא עם הביג טייפון, ומסתובב באותה המהירות, והוא 21dB לעומת 16dB בביגטייפון, איך זה הגיוני?

כמו כן המאורר השקוף הזה שמדווח כ-16dB, אם תכנסו למפרט שלו תראו שעל המצב הכי נמוך הוא 17dB .

מה הולך פה !?

TT שקרנים עלובים בדציבלים שתדע..[db]

דבר שני,אם הם באמת מוכרים אותו,אולי תביא לי תמונה שלו באתר של TT שרואים ת'מאוורר שקוף עליו..

יש? לא נראה לי.. :-X

פורסם
  • מחבר

חחח בגלל שאין את התמונה של המאוורר עליו?

אם אתה יודע לקרוא אנגלית פשוט תקרא - Available Option

והדגמים ותמונות של המאווררים.

עריכה : למישהו יצא לשמוע את המאווררי UV של TT, לעומת ה-Vantec Stealth ?

שניהם מראים על אותן רמות רעש, ה-Vantec מסתובב ביותר RPM ודוחף פחות רעש...

אני מחפש שקט, ואין לי שום דרך להשוות ביניהם :(

פורסם

מה הולך פה !?

אל תסמוך על ה"16 דציבלים" האלה..........ידוע שTT משקרת בנוגע לזה.......מה שאתה יכול לעשות זה לקנות מאוורר עם לדים (לאו דווקא TT,יש חברות יותר איכותיות כמו COOLERMASTER ,ZALMAN ,AERO COOL שדוחפים יותר אוויר מאשר המאוורר של הTT) ופשוט להרכיב אותו על הקירור שלך.........(ואם אתה לא מוצא שימוש ל120 תמיד תוכל להביא לי את ה120 שלא בשימוש :D ;D) :smile1:)

פורסם

1. אין אותו למכירה עם מאוורר כלשהוא חוץ מהסטוק, הם מראים רק איזה עוד מאווררים הם ממליצים לשים במקום הסטוק

2. TT הם שקרנים בקשר לDBA כשמדובר בDBA נמוך, ככל האצבע אומר להוסיף עוד ~ 10 לכל מספר שהם אומרים (שהוא נמוך)

3. אני תמיד מחפש מאווררי 120 לקנות (אני כרגע משתמש ב2 ויש לי עוד 2 בצד שמחכים להזדמנות שלהם :cool2:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים