עבור לתוכן

מנסה לעשות OC לג'יפה שלי [פרטים בפנים ]

Featured Replies

פורסם

אוקי ...אני כבר שנים מנסה לעשות OC מאז שפירמטתי שזה שבוע שעבר :silly:....וגם מידי פעם יוצא לי לעשות OC ( רק מתי שלכרטיס מתחשק ) מקרה אבוד ,

קיצור אני סתם רוצה להתיעסק איתו כי בכל זאת הוא חרייאת ...

אז מה שמשגע אותי זה , שבריוויה טונר אני מעלה קצת בליבה וקצת בזכרונות והכל על מצב " PERFOMANCE 3D " ואז עושה לו TEST ואז SAVE ואז החל - אישור ואז ריסט....מפעיל מחדש ת'מחשב ..פותח ת'תוכנה עוד פעם ..ומה רואה ..את זה :( וזה לא משתנה אפילו ינעל ********* אררררררררררר :pissed: )

http://img208.imageshack.us/my.php?image=2rav8le.jpg

כן כן זה מה שמעצבן פה , אני עושה אינסוף ריסטים והליבה לא משתנת בכלל ..איזה נאחס... רק הזכרונות עלו מ- 360 בסטנדרט ל- 400

פעם פטרתי את זה ע"י האופציה בביוס של ה- AGP היה על 128 ושיניתי ל- 64 או משו כזה ואז זה כן עבד , אבל עכשיו ..לא משנה מה עשיתי וזה לא עשה כלום ...יאללה עם זה ..איך אני מסדר ת'זה שיעשה לי OC לליבה הזאתי ?

תודה לעוזרים

פורסם

תשתמש בCOOLBITS (תעשה חיפוש, זה קובץ רגיסטרי קטן שפותח אפשרויות נסתרות בדרייברים של NVIDA ואז אפשר לעשות OC משם) ושם יש אופציה להגדיר את ההגדרות שאתה רוצה באתחול.

פורסם
  • מחבר

תשתמש בCOOLBITS (תעשה חיפוש, זה קובץ רגיסטרי קטן שפותח אפשרויות נסתרות בדרייברים של NVIDA ואז אפשר לעשות OC משם) ושם יש אופציה להגדיר את ההגדרות שאתה רוצה באתחול.

כנ"ל , אחי עשיתי גם ובאתחול אמרתי לו שם שיעשה לי עם ההגדרות החדשות ועדיין לא השתנה כלום ....מאודדדדד מאודדד מוזר מה שקורה לי פה :nixweiss:

תודה בכל מקרה , רק אם יש עוד חבר'ה תגיבו בקשה אני כולה מנסה קצת לסחוט את הכרטיס זה הכל

פורסם

זו הגירסה האחרונה של הריווה?

כי בגירסה קודמת הוא היה מראה את מהירות ה2D של הליבה

ואתה עשיתה OC ב3D

תיבדוק בEVEREST אם הOC הצליח

פורסם
  • מחבר

זו הגירסה  האחרונה של הריווה?

כי בגירסה קודמת הוא היה מראה את מהירות ה2D של הליבה

ואתה עשיתה OC ב3D

תיבדוק בEVEREST אם הOC הצליח

זאת גירסה RivaTunner v2.0 Release Candidate 15.6 : עם השינויים שלי

rit4oi.th.jpg

ולגבי האוורסט תראה בעצמך :

gf52et.th.jpg

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ועוד משו ...לעדכן את הביוס זה יעזור <? הגירסה שלי עכשיו 5.22 ...כדאי לעדכן , זה יתן משו או שזה סתם ?!

תודה

פורסם
  • מחבר

אפ-חד לא רוצה לעזור לי ?! :s05: :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים