פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים שלום,אני לא מבין גדול בקירור.המחשב שלי נמצא בחדר השינה ומרעיש בצורה יוצאת דופןיש לי AMD ATHLON 64 3000 s-939GIGABYTE K8NSNVIDIA ALBATRON 6600GT (מרעיש באטרף)כרגע יש על המערכת קירור סטוקאני לא רוצה אוברקלוק, רק מחשב שקט מאוד מאוד...הייתי רוצה שתציעו לי בבקשה את פתרונות הקירור האופטימאליים על מנת להגיעלמחשב ***דומם*** שיכול לפעול ברקע בלילה ושאוכל להירדם גם... המון תודה !
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אני אחרי שנתיים+ הגעתי למסקנה שהרעש משגע אותי חח אני מחליף את הSK7+SF2 לביגטייפון, את המאוררי מארז אני מחליף למאוררים שקטים כמו ה-Vantec Stealth, רק של טרמלקטייק רגישים ל-UV ודוחפים יותר אוויר אפילו את ה-HD העברתי ל-5.25" והוא פשוט מונח שם על כמה גומיות וניירות....ככה שהוא מבודד מהמתכת - זה עושה פלאים !!! את הקירור של הכרטיס מסך - אתה יכול לרכוש קירור מיוחד.. אצלי אישית אין בעיה כזאת והכרטיס היה נשמר מאוד מאוד קר אז פשוט חיברתי פוטנציומטר (נגד משתנה) למאורר שלו והנמכתי עד שהיו רמות רעש נסבלות - והכרטיס נשאר קריר. בהצלחה!
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה מה זה SK7+SF2 ומה זה ביגטייפון ? מה הכוונה "את ה-HD העברתי ל-5.25"" ? תודה...
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים SK7+SF2 זה היטסינק + מאורר למעבד...זה מה שיש לי כרגע, זה קצת רועש :-\בקרוב אני אחליף ל-Big Typhoon זה קירור מאוד שקט ומאוד חזק..את ההארד דיסק העברתי מהמיקום שלו למעלה לאיפה שה-CDROM...ושמתי אותו על כמה דברים שיבודדו אותו מהמתכת של המארז, זה משתיק אותו בהרבה.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים השתמש בקירור פסיביאני אישית כרגע עם SONICTOWER ויש לי בצד מוכנים להתקנה את הסינק של ZALMAN ל NB וסינק לכרטיס מסך, אבל הוא לא פסיביאני קונה 2 THUNDERBLADE 120 ושם אותם על מתח נמוךמכין מתלה להארד דיסקוקונה קצת ספוג אקוסטי טובובתקווה להגיע לשקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.