פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים היירכשתי כרטיס של חברת GIGABITE R9250 VIVO.אומנם עם הכרטיס מגיעה תוכנה שאמורה לאפשר לבצע אוברקלוקינג אבל הביוס נעול.האפ אפשר למצוא ביוס פרוץ או דרך אחרת לבצע המהרה?תודה
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים תתקין דרייבר חדש ומעודכן זה אמור לפתור את הבעיה. גם לי היתה בעיה תחילה עם ה9550, הדרייבר נעל לי את הOC.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר הייהורדתי מהאתר של GIGABITE דרייבר חדש והתקנתי אותו-ועדיין אין אפשרות לבצע המהרה.מעניין שהכרטיס מגיע עם תוכנת VTUNE שאמורה לאפשר לבצע המהרה.ומצב בפועל-נעול.האם דרייבר מהאתר של ATI אמור לפתור את הבעייה? תודה
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים הייהורדתי מהאתר של GIGABITE דרייבר חדש והתקנתי אותו-ועדיין אין אפשרות לבצע המהרה.מעניין שהכרטיס מגיע עם תוכנת VTUNE שאמורה לאפשר לבצע המהרה.ומצב בפועל-נעול.האם דרייבר מהאתר של ATI אמור לפתור את הבעייה? תודהכן, תנסה את הדרייבר החדש ביותר מאתר ATI.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר הייאכן עם הדרייבר של ATI החדש אני יכול לבצע המהרה דרך RIVA TUNER ן ATI TOOLSאבל שאני מפעיל את הVTUNE של GIGABITE המחשב קורס. מה שחשוב לי בתוכנה הזאת שהיא מדווחת לי על הטמפרטורה של הGPU.יש פיתרון למצב?תודה
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים הייאכן עם הדרייבר של ATI החדש אני יכול לבצע המהרה דרך RIVA TUNER ן ATI TOOLSאבל שאני מפעיל את הVTUNE של GIGABITE המחשב קורס. מה שחשוב לי בתוכנה הזאת שהיא מדווחת לי על הטמפרטורה של הGPU.יש פיתרון למצב?תודהלא יודע לגבי פתרון אבל לדעתי אין ל9250 חיישן, ככה שמה שמוצג קרוב לוודאי סתם נתונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.