עבור לתוכן

מבקש עזרה לקירור המחשב

Featured Replies

פורסם

גם לי יש את המארז וגם אני מחפש מאוורר 92 דיי קשה לימצו ואני עוד מחפס אחד עם לדים כחולים בילבד.. :screwy::smile1:

בכל מיקרה בסחורה של TT אני לא נוגע יותר ...

החיבור של הפאן בס למאוורר ניקרע בקלות ניקרעו לי 2 מתוך 4

הפאן בס עצמו מרגיש רע..רועד ולא יציב בזמן הסיבוב, 'משחק במקום' וגם הההלבשה (נו הכסוף הזה ..) נופלת כל שניה...

והוא לא שולט מ 0 ל 12V או מ 6 ל12V אלא בעל 3 תחנות קבועות +- 5V 9V ו12V ואתה פשוט מעביר על ידי סיבוב ...

ככה זה ניראה ומרגיש לפחות.. :pissed:

פורסם
  • מחבר

גם לי יש את המארז וגם אני מחפש מאוורר 92 דיי קשה לימצו ואני עוד מחפס אחד עם לדים כחולים בילבד.. :screwy::smile1:

בכל מיקרה בסחורה של TT אני לא נוגע יותר ...

החיבור של הפאן בס למאוורר ניקרע בקלות ניקרעו לי 2 מתוך 4

הפאן בס עצמו מרגיש רע..רועד ולא יציב בזמן הסיבוב, 'משחק במקום' וגם הההלבשה (נו הכסוף הזה ..) נופלת כל שניה...

והוא לא שולט מ 0 ל 12V או מ 6 ל12V אלא בעל 3 תחנות קבועות +- 5V 9V ו12V ואתה פשוט מעביר על ידי סיבוב ...

ככה זה ניראה ומרגיש לפחות.. :pissed:

מצטער אחי אבל אני לא מבין בדברים האלה שרשמת אבל השאלות שלי הם כאלה:

1. הם התכוונת שהסחורה של TT הכוונה לחברה הזו: Thermaltake A2029 120mm Smart Fan ?!!

מה שכן הבנתי :yelclap: שהם לא כ"כ טובים בגלל מה שרשמת (שכאמור אני לא מבין בזה), ואם לא לאיזה חברה התכוונת?

2. אם הם לא שווים על מה היית ממליץ?

3. ועכשיו לגבי המאוורר הקידמי שאני גם רוצה לקנות אני לא מחפש על לדים וכל זה אבל אולי אתה/מישהו אחר יכולים להמליץ על מאוור קידמי גודל 92 מ"מ אשר יעשה את העבודה ולא יעשה הרבה רעש.

תודה רבה לכל העונים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים