פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אפשר לעשות למעבדי סלוט 1 אובר קלוקינג ?מצאתי מעבד 350 MHZ סלוט 1 פנטיום 2 זרוק אז חשבתי למתוח אותו קצת לשיא היכולת שלו.תגידו כן ואני מסתער על הטרף ;D
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אפשר לעשות למעבדי סלוט 1 אובר קלוקינג ?מצאתי מעבד 350 MHZ סלוט 1 פנטיום 2 זרוק אז חשבתי למתוח אותו קצת לשיא היכולת שלו.תגידו כן ואני מסתער על הטרף ;Dתנסה לימצוא אפשרות לOC בביוס אצל חבר שלי העלתי כזה ל450 ביקום 300ואם לו אז יש לך עוד אפשרות וזה לימצוא את הPLL שלו ואז תוכל לעשות OC דרך תוכנה בווינדוסככה זה ניראהhttp://home.iprimus.com.au/mccvals/mvpll/ics_pll2.jpg
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אחשלי אפשר לעשות לו עוברקלוק רק עם לוח של ECS \ PCCHIP \ עסוס, במיוחד אם הוא מהמותג עלי עסוס :xyxthumbs:
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אחשלי אפשר לעשות לו עוברקלוק רק עם לוח של ECS \ PCCHIP \ עסוס, במיוחד אם הוא מהמותג עלי עסוס :xyxthumbs: :lol: אלי עסיס נהיה הגורו שלך (גם)? אני חושב שבלוחות ומעבדים כאלה ישנים אולי אפשר להלחים את דרכך למעלה - להעלות מכפלה
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר בשביל 100-200 מגה הרץ לא שווה לי להתחיל ב OC המעפן הזה. אני רוצה להגיע איתו ל 1000 MHZ מ 350 או לפחות ל 700-800 אם זה אפשרי אני אשמח מאוד
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אפשר לחשוב כולה פנטיום 2 350 MHZ זה לא יהיה כזה הפסד וגם אם הוא ימות אז תחשוב ששיחררת אותו לעולם יותר טוב ( ) אני אומר שתנסה
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר ניסיתי כרגע לעשות OC למעבד סלוט 1 500 MHZ בביוס הייתה אפשרות רק עד 620 ! ששמתי את זה על 620המחשב עלה מחדש ונתקע , איפסתי את הביוס CMOS והמחשב חזר ל 500 והמשיך רגיל.הביוס היה על לוח של PC PARTNER מבוסס VIA APOLLO 133 .רשום לי בביוס על הזכרונות 8-10 nm מה זה ? זמן תגובה של הזכרונות ?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים BEN DAVID CORE, בנינו....................................................................... :-\ אני חושב שעדיף לצבוע את המעבד בכחול,ולזרוק לים :-X חחחחחח.... עכשיו רציני.. לא יעזור לך כלום לעשות לו,גם אם תעשה שיפור 2GHTZ עם חנקן נוזלי , לא תרגיש הבדלים משומעתיים [מה שלא יקרה לעולם :) ] חחחחח אחי הזכיות שמורות © :xyxthumbs: :xyxthumbs: חחחחחחחחח חזק אחשלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.