פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים יש לי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP ואני לא הכי מרוצה מהביצועים שלו אבל מה לעשות התקציב לחץ אותי הורדתי כמה תוכנות לאובר 3DMark05 GeForce Tweak Utility NVmax RivaTuner PowerStrip ו-MemTest Prime95 ליציבות של המערכת עם מה להתחיל לכמה לעלות ואיזה תוכנה הכי ממולצת והאם המאוורר של הכרטיס מסך טוב ל-OC חשבתי לשים עליו מאוורר 120m או שצריך צלע קירור רצינית של זלמן או TT ??
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים יש לכרטיס שלך כבר תוכנה לOCהתקנתה אותו? הוא נימצא בדיסקתתקין אותו ואז יופיע לך איקון של גיגבייט ותעשה עליו קליק ימני ותיבחר בV-TUNER2ואז שם יש לך אפשרות לעשות OC לכרטיסאתה בטח תיראה את המהירויות 500/900\בתור התחלה אתה יכול לעלות את הזיכרון ל1000 כי זה לא בעיהפשוט בגירסאות הAGP הנמיכו אותםואל תישכח לסמן שם V בSMART TUNE MODE
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מציע לך להוריד ולהתקין את ה COOLBITS כאן http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815אז תהיה לך אפרות לאוברקלוקינג ב-תדירויות שעון במאפיינים של נווידיה.הכי פשוט ונוח.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר HWgeek אחי מצאתי את ה-VTUNER bypass הורדתי COOLBITS תודה ומה לגבי הקירור שיושב כרגע על הכרטיס הוא מספיק טוב ? חשבתי לשים עליו מאוורר 120m איך לשים אותו מהצד מלמעלה משהו בסגנון הזה
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים תשמע זה חתיכת קומבינה מכוערת .. (אופציה 2) זה גם לא נראה לי יחזיק יותר מידי זמן זה "יגלוש" למטה האופציה הראשונה יותר טובה כי היא מפזרת את החום מההיטסינק
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר HWgeek מה עכשיו אפשר לעלות עוד ? וכתבת לסמן V ב-SMART TUNE MODE איפה אני אמור לסמן ? אולי צריך להוריד גירסה חדשה יותר של התוכנה ?? bypass אחי הורדתי COOLBITS לכמה לעלות ?
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים אחימאיפה הVTUNER הזה? יש לך סקין יפהאצלי זה ניראה ככהhttp://lp.pcmoddingmy.com/albums/userpics/10003/5700vtuner2.JPGחחחואין לך צורך סמן את הVותמשיך לעלות לליבה ותשים אותה על 550והזיכרון אתה יכול יותר מ1100
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר העלתי אבל אני לא רואה ת'טמפרטורה של הכרטיס נכנסתי למאפיינים בשולחן עבודה ואמור להיות שם ת'טמפרטורה ואצלי לא מופיע כלום הביאו לי ת'מדריך הזה http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=2379&hl=temperature+monitoring אבל לא כל כך הבנתי מה לעשות צריך לשמור משהו בביוס אבל לא הבנתי אה ובקשר ל-V TUNER סתם לחצתי על HELP והחלון הזה נפתח לי למה הוא מיועד ? כל האפשרויות שם לא נמצאות בתוכנה
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים אם אתה רוצה לשפר משמעותית את הביצועים , אתה צריך להחליף את קרור הסטוקאני החלפתי את קרור הסטוק לקרור של זלמן [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר בקשר לטמפרטורה שמתי את הקבצים בדיסקט מה עכשיו:Save that BIOS 1. With the floppy you created still in your drive, restart your computer and let it boot off of the floppy Note: If the computer just loads Windows like normal, you may need to go into your computers bios and set the floppy drive to be your first boot device. Consult your motherboards manual for more information. 2. Type Nvflash b biosback.rom (without quotes) and hit enter.3. Nvflash will now save your bios to the floppy. 4. When its done, remove the floppy and restart your computer.אה ולא צריך להרים כל פעם 5MHZ בליבה ו- 3MHZ בזיכרון ??ולבדוק יציבותכי עשיתי כמו שאמרת ליליבה 550והזיכרון אתה יכול יותר מ1100זה לא הרבה ??
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים אם אתה רוצה לשפר משמעותית את הביצועים , אתה צריך להחליף את קרור הסטוקאני החלפתי את קרור הסטוק לקרור של זלמן ווואיי חתיכת שיפור, זה מה קירור של זלמן? כמה הוא עולה ואיפה אני קונה אותו?והאם אני יוכל לשים אותו גם על 6800gt של LEADTEK או שצריך קירור אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.