עבור לתוכן

שאלה קטנה על SPEED FAN

Featured Replies

פורסם

המממ שאלה פשוטה על התוכנה SPEED FAN

מישהו יודע אולי מזה remote temp ו- local temp

[attachment deleted by admin]

פורסם

אל תתייחס אליהם , אלה טמפ' מזויפות , זה לא אצל כולם ככה , אבל תדע שגם יש לפעמיים TEMP 3 וכו' , וזה גם מזויף.

המטפ' האמיתיות אצלך זה:

Temp 1 [לא יודע איזה אחד מהם,צריך לבדוק באפשרויות בתוכנה,אין לי מושג גם למה זה אצלך.]

Temp 2

HD 0

HD1

HD 2

כל השאר=חרטא.

ולהזכירך ,

Temp 1 =מעלות של הלוח אם[צ'יפ שלו.]

Temp 2 =מעלות של המעבד.

HD 0 =הארדיסק

HD 1= הארדיסק נוסף.

HD= 2 הארדיסק נוסף.

פורסם

"אל תתייחס אליהם אלה טמפ' מזויפות זה לא אצל כולם ככה"

מראיתי המון פעמים שהחישנים מזיפים בצורה מטורפת, וגם המחשבים חדשים אצל חבר שלי יש לו מחשב שנה וחצי+- לא נגע בכול והחישן של ה HDD מראה לו משהו כמו 10c אין לו קירור נוסף חוץ מקירור אוויר מדוע החישן מזיפיים כך האם בדרך כלל החישנים לא אכותים ?

או למשל במקרה אחד שראיתי שהיה רשום שהמאוויר הקטן עושה 8000RPM המאוויר של הכרטיס מסך אךי החישנים מגיעים למצבים כאלה גם כאשר לא נוגעים במחשב הם מגיעים פגומים?

פורסם

mr.niceguy,

בנאדם .

לא הבנתי כלום ממה שכתבת,לא הבנתי איפה כתבת,מה כתבת.

לפחות אם אתה מצ'וטט , תדגיש שאני אבין איפה אתה כתבת,ויענה לך.

[בשביל להדגיש, שמים את [ b ] בלה בלה [ b/ ]

בלי רווח כמובן.

פורסם

שלום.

אוקיי סליחה כנראה שהזזתי קצת את הסיים של הצטט בכול אופן אמרתי שראיתי הרבה פעמים שחשנים מזייפים ובגדול אפילו במחשבים חדשים שלא נגעו בהם והשאלה שלי היא האם יש הרבה חישנים שמזיפים בגלל שהם לא אכותים?

ובנוסף איך החישנים מגיעים לכאלה זיפיים לא הגינוים כמו מאוויר קטן לכרטיס מסך שרשום שהוא מגיע ל 8000RPM לשניה אף אחד לא בודק אותם לפני שמוכרים אותם?

מקווה שזה יותר מובן או לא תגיד לי בבקשה

פורסם

שלום.

אוקיי סליחה כנראה שהזזתי קצת את הסיים של הצטט בכול אופן אמרתי שראיתי הרבה פעמים שחשנים מזייפים ובגדול אפילו במחשבים חדשים שלא נגעו בהם והשאלה שלי היא האם יש הרבה חישנים שמזיפים בגלל שהם לא אכותים?זה לא אומר שהם לא איכותיים,הם יוכלים להיווצר או להיפגם מהתחלה של הייצור/תוך כדי שימוש מהתחלה /באמצע , וכו'.

ובנוסף איך החישנים מגיעים לכאלה זיפיים לא הגינוים כמו מאוויר קטן לכרטיס מסך שרשום שהוא מגיע ל 8000RPM לשניה אף אחד לא בודק אותם לפני שמוכרים אותם?דבר ראשון אתה טועה,8000RM לדקה,לא לשניה. לא קיים כזה דבר 8000RPM לשניה , וגם לא 1000 . דבר שני,יש מאווררים קטנים שמסוגלים להגיע ל12,000RPM אפילו..

[לדוגמה ,אתה יכול לקחת מאוורר דלתא של 60 מ''מ , וב12V הוא עושה 8000RPM,שזה עושה רעש של בואינג 747 ממריא בו נאמר, ועם שנאי מיוחד לתת לו יותר ויותר לאט לאט.. למשל אם תתן 19V יש סיכוי טוב שהוא יישבר במקום. קצת פחות,המאוורר הזה,כבר מתחיל להיות באוויר ב10,000RPM

[כן ,כן הוא ממש עולה באוויר מרוב הכוח שיש לו.] אלו סתם דוגמאות שאני מביא לך , וניסיתי בעצמי את רובם.

מקווה שזה יותר מובן או לא תגיד לי בבקשה זה כבר יותר מובן :)

פורסם

שלום.

התכוונתי לרשום לדקה לא לשינה,ובמקרה הספציפי הזה מאוד קשה לי להאמין שמאוויר שיעשה 8000RPM ועדיין המחשב יהיה חם וגם שחישן הAUX מראה 7c

תודה על התוקפניות הרבה כרגיל :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים