עבור לתוכן

מחפש אפשרויות לקירור נוסף של המארז COMPUCASE CI-6a19

Featured Replies

פורסם

שלום!

קניתי מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE

עם ספק של 480W

רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות לקירור מארז זה ???

פורסם

בטח אחי... המארז מגיע אם מעוורר אחד מקדימה או אחורה של 120 מ"מ...תוסיף עוד מאוורר של 120 מ"מ איפה שחסר ( מקדימה או אחורה ) ואם אתה רוצה עוד יותר אפקטיביות תעשה חור בגג המארז ותוסיף עוד מאוורר... ואם אתה רוצה עוד יותר סירקולציה.. תוסיף גם בדלת המארז... יש מדריכים באתר פה בכל מה שקשור לסירקולציה :xyxthumbs:

דרך אגב כמה עלה לך המארז + ספק? והספק כמובן לא ג'נרי , נכון?

קנית מארז מעולה... ואני בטוח שאתה תהייה מרוצה ממנו ותפיק ממנו הרבה...

פורסם

איזה מעבד ולוח יש לך

אם יש לך משהו שלא מתחמם לא צריך להוסיף קירור מקדימה

פורסם

בטח אחי... המארז מגיע אם מעוורר אחד מקדימה או אחורה של 120 מ"מ...תוסיף עוד מאוורר של 120 מ"מ איפה שחסר ( מקדימה או אחורה ) ואם אתה רוצה עוד יותר אפקטיביות תעשה חור בגג המארז ותוסיף עוד מאוורר... ואם אתה רוצה עוד יותר סירקולציה.. תוסיף גם בדלת המארז... יש מדריכים באתר פה בכל מה שקשור לסירקולציה  :xyxthumbs:

לפי דעתי, המאוורר למעלה אמור להוציא אוויר והמאוורר בדלת אמור להכניס אוויר. (המאוורר מאחורה אמור להוציא אוויר והמאוורר מקדימה אמור להכניס).

זאת אפשרות אחת שניראה לי תיצור סירקולציה טובה מאוד!

אך יש גם, כמו שנאמר מעליי, מדריך באתר שמראה כל מיני פתרונות אוורור על מנת ליצור סירקולציה יעילה וטובה.

בהצלחה!

פורסם

שים מאוורר אחורי 120 מ''מ מוציא חום,אם אין לך..

שתי מאווררי 80 מ''מ ליד הארדיסקים..

מאוורר בדלת,מאוורר למעלה מוציא חום..[80 מ''מ]

ותיהיה סירקולציה נהדרת :xyxthumbs:

פורסם

קדימה 120>>מכניס

אחורה 120>>מוציא

בגג 120>>מוציא

בצד 120>>מכניס

:smile1:

פורסם

המארז מגיע עם CPU Air Guide, אצלי לפחות ;D, אז מספיק שיהיו לך 2 מאוררים של 120 מ"מ, מקדימה מכניס ומאחורה מוציא וזה שמקדימה יודע לקרר את הדיסקים טוב מאוד !

Air Guide מגיע גם עם צינור מאריך, תצמיד אותו למאורר שך CPU.

פורסם

אני עם 120 מכניס ו120 מוציא

מספיק לדעתי לגמרי

אבל מומלץ להסיר את הגרילים המקוריים

פורסם

אני עם 120 מכניס ו120 מוציא

מספיק לדעתי לגמרי

אבל מומלץ להסיר את הגרילים המקוריים

אצלי מקרר מצויין עם הגרילים, אבל מומלץ לנקות את פילטר האבק מקדימה לפחות פעם בחודש (עדיף שבועיים)

פורסם

קדימה 120>>מכניס

אחורה 120>>מוציא

בגג 120>>מוציא

בצד 120>>מכניס

:smile1:

מי אמר שיש לו מקומות רק להכניס מאווררי 120 מ''מ,ולא חלק רובם יותר נכון של 80 מ''מ ? :smile1:

פורסם

אני ממליץ לך לשים אחד 120 שמכניס מקדימה (אם עוד אין לך), אחד 120 מאחורה שמוציא (אם עוד אין לך), אחד 80 מוציא למעלה ואחד 120 במקום התעלת אורור של המעבד מכניס.

אני מתכוון לעשות את זה בקרוב במארז שלי ולעשות לכל המאווררים מוד ל7V או לבנות פאן באס בגג של המארז מעל הכוננים.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

המארז מגיע עם CPU Air Guide, אצלי לפחות  , אז מספיק שיהיו לך 2 מאוררים של 120 מ"מ, מקדימה מכניס ומאחורה מוציא וזה שמקדימה יודע לקרר את הדיסקים טוב מאוד !

Air Guide מגיע גם עם צינור מאריך, תצמיד אותו למאורר שך CPU.

אי אפשר להצמיד  עד למאוורר  יש מרווח של 10 מ"מ

פורסם

אי אפשר להצמיד  עד למאוורר  יש מרווח של 10 מ"מ

אצלי יש צינור מאריך שהגיע עם המארז והוא נצמד יפה למאוורר של CPU, אם אין לך צינור מאריך - תאלתר לך אחד !

פורסם
  • מחבר

בטח אחי... המארז מגיע אם מעוורר אחד מקדימה או אחורה של 120 מ"מ...תוסיף עוד מאוורר של 120 מ"מ איפה שחסר ( מקדימה או אחורה ) ואם אתה רוצה עוד יותר אפקטיביות תעשה חור בגג המארז ותוסיף עוד מאוורר... ואם אתה רוצה עוד יותר סירקולציה.. תוסיף גם בדלת המארז... יש מדריכים באתר פה בכל מה שקשור לסירקולציה  :xyxthumbs:

ספק של THERMALTAKE

תכנס ל ZIGZAG שם קניתי

פורסם

אני מתכוון לעשות את זה בקרוב במארז שלי ולעשות לכל המאווררים מוד ל7V או לבנות פאן באס בגג של המארז מעל הכוננים.

בהצלחה

איך תעושה מוד ל7 וולט?? ועד כמה ההבדל משמעותי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים