עבור לתוכן

עזרה בבניית פרויקט פשוט באקסס

Featured Replies

פורסם

שלום.

למדתי אקסס בביה"ס אבל כבר שחכתי הכל :bash:

אני רוצה לבנות תוכנית קטנה שתוכל לספור הצבעות, ישנן 10 מועמדים, כל בוחר צריך לבחור 3 וזהו, טבלה שתספור את הקולות ודו"ח שיציג את התוצאות.

משהו פשוט פשוט.

מי שיכול לעזור יכול לפנות אלי לאיסי: 347180654

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אתה מחפש מישהו שיעזור לך (אני מקווה) או מישהו שיעשה עבורך את זה?

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך שיעשו את זה בשבילי

אני צריך קצת הדרכה זה הכל :cool2:

פורסם
  • מחבר

חשבתי על משהו כזה...

יופיע בטופס 10 "לחצני אפשרויות" או "תיבות סימון", הבוחר צריך לסמן 3, וללחוץ על לחצן הצבעה, ברגע הלחיצה מתעדכן מסד הנתונים לפי הבחירות שנעשו, והבחירות נעלמות בשביר הבוחר הבא...

זה אפשרי דבר כזה ?

פורסם

רמז: אתה לא צריך קשר רבים לרבים.

פורסם

הדרך הכי פשוטה היא ליצור טופס ובו 3 רשימות (אחת לכל הצבעה), כאשר מכל אחת מהן בוחר המשתמש אחד.

למשל, שלוש תיבות משולבות (ComboBox) זהות המחזיקות את רשימת המועמדים (שנלקחת מטבלת מועמדים למשל). בכל אחת המצביע בוחר מועמד אחד.

או למשל ליצור שלוש קבוצות של "כפתורי רדיו" (Radio Buttons), אחת עבור כל הצבעה.

פורסם
  • מחבר

סלח לי על הבורות אבל אין לי מושג מזה כפתורי רדיו :-\

אחרי שהבוחר החליט על 3 מועמדים, איך אני עושה בדיוק שהוא יסיים את ההצבעה, הנתונים שלו יכנסו לטבלה, והכל יהיה נקי למצביע הבא ?

פורסם

אם תעשה עם 3 COMBO או RADIO הוא יוכל לבחור כל אחד יותר מפעם אחת.

פשוט תעשה כמה CHECKBOX וכל פעם שהוא לוחץ תבדוק אם זה גדול או קטן מ- 3, ותשנה בהתאם.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז אני שם 10 chkbox עם שמות המועמדים, באיזה פקודה עליי להשתמש בשביל לאשר\להכניס את הנתונים ?

פורסם

אתה יכול להשתמש בפקודת SQL שפשוט תוסיף 1 למונה מסויים שהגדרת אצל כל מועמד שנבחר.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול אולי להסביר לי בקצרה איך אני עושה את זה ::)

פורסם

אני אישית לא מבין כלכך באקסס אבל לפי מירב הבנתי הוא די דומה לבייסיק אז במקרה הזה אני יכול לעזור

רק השאלה שלי היא איך אני גורם לתוכנה לשמור את תוצאות ההצבעה גם אחריי שאני סוגר את התוכנה ??

פורסם
  • מחבר

באיזה פקודת מאקרו אני צריך להשתמש עבור לחצן "הצבעה" שיוכל לבדוק אם תיבת הסימון מסומנת או לא, במקרה שכן יוסיף 1 לערך של המועמד בטבלת מועמדים ?

פורסם
  • מחבר

מישהו ? ???

פורסם

אתה לא חייב מאקרו.

אתה יכול ללחוץ לחיצה אחת על הלחצן שלך, מאפיינים, אירועים, בעת לחיצה, שלוש נקודות, ושם אתה יכול להכניס קוד(בVB).

בקוד בVB אתה בודק אם יש רק 3 מסומנים. אם כן, תעדכן, אם לא, תתן הודעת שגיאה ואל תעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים