עבור לתוכן

טמפ' מאד גבוהות אחרי ניקוי!

Featured Replies

פורסם

שלום, בעיה שמטרידה אותי - הטמפ' במחשב שלי מאד גובות מסיבה לא ברורה!

רק היום ניקיתי את המחשב ביסודיות מאבק, פתחתי כמובן את המארז, ניקיתי את כל האבק מהלוח, מהסלוטים, הוצאתי את הכרטיסים, פירקתי אותם לכל הגורמים, ניקיתי שם, ניקיתי את המעבד, צלעות קירור, הארד דיסק - הכל! אפילו סידרתי סירקולציה נורמלית, יותר זרימה...

כל המאוורירים עובדים, אחד ג'נרי של אינט על המעבד, אחד כמובן על הכרטיס, ואחד 80מ"מ שמוציא אוויר מאחור...

אך עדיין, אחרי מאמץ קטנטן, של ICQ + אחרי ( CS:CZ (Counter-Strike Condition Zero, שלא נחשב למשחק כבד בכלל...

אפילו לפני זה, כשרק הפעלתי את המחשב, זה לא היה הכי קריר...

חשוב לציין שפעם זה לא היה כך...

הנה לינק לסקרינשוט:

http://img19.imageshack.us/img19/7843/bad8cw.jpg

תודה רבה למי שיעזור (או לפחות ינסה...)! ::)

פורסם

קודם כל איזה מעבד יש לך ???

אני חושב שאברסט מזייפת פה בנושא המעלות אצליך...! תבדוק בביוס את הטמפ...!

אם אתה רואה שזה אותה טמפ תמרח משחה תרמית על המעבד.....

פורסם

יכול להיות שפגעת בחיישנים במהלך הנקיון

חוץ מזה אתה צריך שגם יכנס למארז אוויר לא רק יצא כי אז פשוט נוצר לך וואקום בתוך המארז וזה לא מקרר בשיט

[עריכה] עכשיו שמתי לב שכתבת שניקית את המעבד, אני מקווה שמרחת משחה טרמית חדשה לפני שהחזרת את ההיטסינק

זה טמפרטורה מאוד מאוד גבוהה למעבד עם ליבת NORTHWOOD

פורסם
  • מחבר

את המפרט שלי רואים ב'חתימה' שלי...

ואין לי אפשרות להכניס מאוור צדדי או מלמעלה...

אבל יש לי ועד מקום למאוורר מאחורה - חשבתי שאמורים רק להוציע מאוחרה, לא ?

פורסם

כן מאחורה רצוי שיוציאו אוויר חם שנפלט מההיטסינקים אבל כדי שתהיה סירקולציה טובה , "זרימת אוויר" כמשתמע משמה האוויר צריך לזרום!

צריך שיכנס אוויר רענן וקריר יעבור במארז ואז יפלט מהצד האחורי, זאת המשמעות של סירקולציה טובה במארז

מה בקשר למשחה הטרמית? מרחת או לא מרחת? :smile1:

פורסם

mrsph666,

ידידי.

כל הווראסט שלך,בכללי , מזייף.

אין סיכוי בעולם שהספק[Aux] יהיה על 7 מעלות.

של נדבר על הארדיסק,57 מעלות? WTF?

אמרת שיש סירקולציה של אוויר במארז , לא ?

אין סיכוי למעלות כאלה.

ובטח ובטח שאין סיכוי להגיע עם מעבד נורטווד,כמו שלך[P.2.6GHTZ HT-Northwood] למעלות כאלה.

ובטח ,בטח שהמאוורר של המעבד[CPU - כמו שרואים בתמונה.] עושה קרוב ל4000RPM.

יכול להיות שדפקת בטעות החיישנים,יכול להיות הכל.

אבל אין סיכוי לטמפ' שכרגע אתה מציג עם הסקרינשוט.

דבר שני,אני ממליץ לך לשחק במשחק איזה שעה,ולפתוח את המחשב תוך כדי,ותגע בהסיטיניק של המעבד,תראה אם הוא בכלל חם ?

66 מעלות,זה ממש חם [דיי] , בד''כ אתה שם את אצבע על הסיניק למעלה,תוך 4-5 שניות זה אמור לשרוף לך כמו לא יודע מה.

כרטיס מסך[ליבה,-GPU על 63?] לא ממש הגיוני,ובטח שהמאוורר הקטן והחמוד של הכרטיס מסך,עושה קרוב ל8000RPM :)

תסיר כל חששות, לבנתיים עד שתבדוק.

תעשה את הניסוים שאמרתי לך , ואז נוכל להגיע להשערות.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

שלום.

1: תנסה לבדוק את טמפרטות המעבד שלך דרך הביוס וגם את הקירור שהוא מקבל

2:תנסה להשתמש בתוכנה אחרת לפעמים תוכנה אחת מזייפת ואחרת לא..

3:גם אם התוכנה השינה תראה דברים לא הגינוים כמו 7מעולת ב AUX או שהמאוויר של הכרטיס מסך עושה 8K RPM סביר להניח שהחישנם שלך נידפקו

מקווה שעזרתי במקצת ;)

פורסם

שלום.

1: תנסה לבדוק את טמפרטות המעבד שלך דרך הביוס וגם את הקירור שהוא מקבל

2:תנסה להשתמש בתוכנה אחרת לפעמים תוכנה אחת מזייפת ואחרת לא..

3:גם אם התוכנה השינה תראה דברים לא הגינוים כמו 7מעולת ב AUX או שהמאוויר של הכרטיס מסך עושה 8K RPM סביר להניח שהחישנם שלך נידפקו

מקווה שעזרתי במקצת ;)

לא בהכרח שהכרטיס עושה 8000RPM ,אז זה זיוף,כאמור-מאווררים קטנים כמו שאתה יודע , עושים RPM גבוהה מהרגיל. ומאוד יכול להיות שיש לו מאווורר כזה קטן,שעושה קרוב ל8K RPM ;)

פורסם

לא בהכרח שהכרטיס עושה 8000RPM ,אז זה זיוף,כאמור-מאווררים קטנים כמו שאתה יודע , עושים RPM גבוהה מהרגיל. ומאוד יכול להיות שיש לו מאווורר כזה קטן,שעושה קרוב ל8K RPM ;)

המאוויר שלי לא עושה 300RPM חוץ מזה לא הגינוי שהAUX על 7c גם אם הוא היה עושה חצי מזה זה עדיין היה קצת 2-3 מעולת מטמפטרות החדר בסיבובת ה30c היה הגינוי אלא אם כן יש לו קירור נוסף יותר רציני מקירור אוויר..

פורסם

המאוויר שלי לא עושה 300RPM חוץ מזה לא הגינוי שהAUX על 7c גם אם הוא היה עושה חצי מזה זה עדיין היה קצת 2-3 מעולת מטמפטרות החדר בסיבובת ה30c היה הגינוי אלא אם כן יש לו קירור נוסף יותר רציני מקירור אוויר..

אל תערבב AUX עם RPM של כרטיס מסך,חוצמזה,אמרתי מלכחתחילה שהטמפ' בכלליות של המחשב,רוב הסיכווים-מזייפת.[ראה למעלה] כי אין סיכוי בעולם,שספק יהיה על 7 מעלות .. דבר שני,המאוורר שלך זה משהו אחר,המאוורר שלו זה משהו אחר. יש לכם אותו כרטיס מסך? לא נראה לי.. ושלא נדבר על כך,שהמעבד גם מזייף .. ועוד רכיבים :-\

פורסם

שלום.

אתה אומר שיש מאווירים שמגעים ל 8000RPM מאוורים שמשמשים גם לגרטיסי מסך?

כמה בערך עולה מאוורים כזה ולמה בדרך כלל זה אומר לשמש?

פורסם

שלום.

אתה אומר שיש מאווירים שמגעים ל 8000RPM מאוורים שמשמשים גם לגרטיסי מסך?

כמה בערך עולה מאוורים כזה ולמה בדרך כלל זה אומר לשמש?

יש מאווררים כאלה דיי נדירים

שמגיעים עם מאוורר שעושה קרוב ל8000RPM...

מאווררים קטנים,וחזקים

פורסם

שלום.

מישהו אולי יודע כמה מאוויר כזה אומר לעלות?

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים