עבור לתוכן

הביג טייפון הותקן :)

Featured Replies

פורסם

מישהו מתנדב לנסות להיות הבעלים הראשונים של סוקט 476 ?

• תגובות 34
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

omg זה קרה לי

רק שהמעבד פה הוא p4 north 1.8 ממש ישן משנת 2000

נראה לי 333 fsb

קיצר הלוח שלו מת אז ניסתי להוציא אותו מהסוקט ועיקמתי 3 הקטע הוא שמתי ששירתי אותם

כול הסכין היתה מלא בדבק טרמי וזה נדבק לרגלים אז עשיתי למעבד אמבטיה ושטפתי אותו במים!

וקירצפתי טוב טוב עם נקה 7 את המגן הכסוף הזה ויבשתי עם מגבת דחפתי לסוקט של ה is 7 e2

הדלקתי ואללה עכבר המחשב עובד

מי היה מאמין אני דווקא ציפתי שזה ישרוף תלוח החלופי שקיבלנו ואז נקבל מעבד + לוח חדשים

אבל זה נדלק !

פורסם

omg זה קרה לי

רק שהמעבד פה הוא p4 north 1.8 ממש ישן משנת 2000

נראה לי 333 fsb

קיצר הלוח שלו מת אז ניסתי להוציא אותו מהסוקט ועיקמתי 3 הקטע הוא שמתי ששירתי אותם

כול הסכין היתה מלא בדבק טרמי וזה נדבק לרגלים אז עשיתי למעבד אמבטיה ושטפתי אותו במים!

וקירצפתי טוב טוב עם נקה 7 את המגן הכסוף הזה ויבשתי עם מגבת דחפתי לסוקט של ה is 7 e2

הדלקתי ואללה עכבר המחשב עובד

מי היה מאמין אני דווקא ציפתי שזה ישרוף תלוח החלופי שקיבלנו ואז נקבל מעבד + לוח חדשים

אבל זה נדלק !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol:

הסיפורים פה רק משתפרים,ומשתפרים.

מוזר,בד''כ "ששוטפים" את המעבד עם טיפה מיים,אתה תשים אותו במחשב,אפילו שניגבת את הכל הכל , אין סיכוי ממש שהוא יעבוד..

ואם הוא עובד,הוא יכול להתחשמל מעצמו

ועוד דבר נוסף , עם אינטל היו רואים את זה,לא היה סיכוי שבעולם היו מחליפים לך את המעבד.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol:

הסיפורים פה רק משתפרים,ומשתפרים.

מוזר,בד''כ "ששוטפים" את המעבד עם טיפה מיים,אתה תשים אותו במחשב,אפילו שניגבת את הכל הכל , אין סיכוי ממש שהוא יעבוד..

ואם הוא עובד,הוא יכול להתחשמל מעצמו

ועוד דבר נוסף , עם אינטל היו רואים את זה,לא היה סיכוי שבעולם היו מחליפים לך את המעבד.

למה נראה לך שהסיפור הזה אמיתי בכלל? ::)

פורסם

מי שרוצה והוא גר קרוב יכול לקפוץ לראות תמחשב בפעולה

:\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים