עבור לתוכן

הביג טייפון הותקן :)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי כבר זה נראה לי כאילו לא מרחת משחה תרמית כמו שצריך. גם לי בפעם הראשונה שהרכבתי את הקירור על המעבד הוא היה בשישים מעלות בIDLE.

אנחנו בכלל מדברים על זה שהתוצאות שלי בסופר פאיי לא משהו וזה ממש לא בגלל שהוא חם כי הוא כרגע על 54 מעלות שזה אופטימלי לפרסקוט!

אנחנו לא דיברנו על הטמפ' מה שאמרתי לך מקודם אחי...

• תגובות 34
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Tal555,

בהחלט 20 מעלות פחות,מכובדות.

אבל תשמע משהו

זה שעכשיו אתה עובד עם מעבד עם 477 פינים ( :lol: ) ,זה ממש לא מומלץ , זה יכול להיות הגורם לבעייה לגביי SuperPi.

אני ממש,אבל ממש לא ממליץ לעבוד עם זה ככה,אבל אני יודע שאין לך ברירות,אבל שתדע שכל פין פין שם הוא אחראי על פקודות למעבד.

ככה שאם הביצועים פחות מורגשים,אל תתפלא. [או שיכול להיות,שנפלת בפין "שלא כ''כ משפיע" ? , לא נראה לי,אבל שיהיה.]

הוא לא רק אחראי לפקודות , אלה גם לזרמים ,וכל מה שקשור למעבד.

אני מקווה שלא ייגרמו נזקים בהמשך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

Tal555,

בהחלט 20 מעלות פחות,מכובדות.

אבל תשמע משהו

זה שעכשיו אתה עובד עם מעבד עם 477 פינים (  :lol: ) ,זה ממש לא מומלץ , זה יכול להיות הגורם לבעייה לגביי SuperPi.

אני ממש,אבל ממש לא ממליץ לעבוד עם זה ככה,אבל אני יודע שאין לך ברירות,אבל שתדע שכל פין פין שם הוא אחראי על פקודות למעבד.

ככה שאם הביצועים פחות מורגשים,אל תתפלא. [או שיכול להיות,שנפלת בפין "שלא כ''כ משפיע" ? , לא נראה לי,אבל שיהיה.]

הוא לא רק אחראי לפקודות , אלה גם לזרמים ,וכל מה שקשור למעבד.

אני מקווה שלא ייגרמו נזקים בהמשך  :xyxthumbs:

אני גם מקווה אחי... אבל התוצאה ב superpi הייתה ככה גם לפני שהפינים התעקמו...

אולי כשאני חושב על זה עכשיו, יכול להיות ששני הפינים התעקמו אפילו לפני שנגעתי בהם לפני שהרכבתי את הביג טייפון?! יש מצב נדמה לי... אני לא אוכל לדעת ...

ואם ישרף משהו או יקרה משהו איך אומרים... חפיפ... מקסימום לא יהייה מחשב :)

פורסם

אני גם מקווה אחי... אבל התוצאה ב superpi הייתה ככה גם לפני שהפינים התעקמו...

אולי כשאני חושב על זה עכשיו, יכול להיות ששני הפינים התעקמו אפילו לפני שנגעתי בהם לפני שהרכבתי את הביג טייפון?! יש מצב נדמה לי... אני לא אוכל לדעת ...

ואם ישרף משהו או יקרה משהו איך אומרים... חפיפ... מקסימום לא יהייה מחשב :)

חחח,

מאכפת לך,

לך תדפוק את intel "מאקסימום"

P:

פורסם

קרה לי אותו מקרה כמו שלך אחשלי גם לי נישבר פין אחד והמחשב עובד רגיל אני מוציא 46 שניות בסופר פיי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

קרה לי אותו מקרה כמו שלך אחשלי גם לי נישבר פין אחד והמחשב עובד רגיל אני מוציא 46 שניות בסופר פיי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ROFL

:lol: :lol:

אף פעם לא סיפרת לי את זה,חחחחחח

חזק ביותר.

מה זה היה,גם סוקט 478 בהיסטוריה?

יעני עכשיו הוא סוקט 477?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LOL LOL LOLLLLLLLLL

חזק ביותר עניין.

תוכלו אולי בעתיד להיכנס להיסטוריה של העתיד :lol:

יקראו לזה "האחים אלי אסוס, וTal555 , הראשונים בהיסטוריה שיש להם סוקט 477 , נשבר להם פין,והם עובדים איתו."

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

ROFL

:lol: :lol:

אף פעם לא סיפרת לי את זה,חחחחחח

חזק ביותר.

מה זה היה,גם סוקט 478 בהיסטוריה?

יעני עכשיו הוא סוקט 477?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LOL LOL LOLLLLLLLLL

חזק ביותר עניין.

תוכלו אולי בעתיד להיכנס להיסטוריה של העתיד :lol:

יקראו לזה "האחים אלי אסוס, וTal555 , הראשונים בהיסטוריה שיש להם סוקט 477 , נשבר להם פין,והם עובדים איתו."

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

חחחחחחחחחחחחחחח.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תאמין לי אחי אם אנשים כמוך מי צריך את השרוטים האלה שיושבים אם שלטים. בתחנה המרכזת של תל אביב ..

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תאמין לי אחי אם אנשים כמוך מי צריך את השרוטים האלה שיושבים אם שלטים. בתחנה המרכזת של תל אביב ..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :xyxthumbs:

נפלתי מהכיסא,מצטער,ההייתי חייב להגיב.

זה היה גדול

LOLLLLLLLLL!

:lol: :lol: :lol:

פורסם

חחחח ממש לא אחי.. אני מעודכן בכל מה שקשור לאבטחה

חחחח

מצחיק

ואולי כעת אתה יכול לשנות מכפלה למעבד??

שמעתי פעם שכדי ליפתוח את המכפלה באינטל צריך לישבור פין

אולי שברת את הפין הזה ?

חחחח

פורסם

חחחח

מצחיק

ואולי כעת אתה יכול לשנות מכפלה למעבד??

שמעתי פעם שכדי ליפתוח את המכפלה באינטל צריך לישבור פין

אולי שברת את הפין הזה ?

חחחח

חחחח,

יש מצב.

פין מסוים,למרות שזה לא נשמע ממש הגיוני,אי אפשר "לעקוף" ולפתוח מכפלות למעבדי אינטל,זה נמצא בתוך המעבד עצמו,זה לא כמו AMD, שרואים כבר חלק "מהשבבים". ככה מה שזה אומר,-אין סיכוי בעולם לפתוח את המעבד עצמו,ולנסות להגדיל את המכפלות.

אבל הכל יכול להיות,-אי אפשר לדעת.. ::)

פורסם

אני עם המעבד שלי מוציא 50-51 באובר קלוק ,עם המעבד שלך אתה צריך לפחות 45-48 ........בכל מקרה פעם שנייה שאני שומע על מעבד שנשבר לו פין אחד וממשיך לעבוד ,כנראה שיש לך מזל והלכת על פין שמחלק או עושה משהו שלא כל כך תלוי במעבד עצמו (אולי הפין שאחרי על פעילו תבין הלוח למעבד :nixweiss:)

בכל זאת תגיד תודה שהוא עובד לך כי אינטל ממש לא ייקבלו אותו משום שהיבואן איסטרוניקס לא נותן אחריות על דמ'ג פיזי (נזק פיזי) ;)

פורסם

אני עם המעבד שלי מוציא 50-51 באובר קלוק ,עם המעבד שלך אתה צריך לפחות 45-48 ........בכל מקרה פעם שנייה שאני שומע על מעבד שנשבר לו פין אחד וממשיך לעבוד ,כנראה שיש לך מזל והלכת על פין שמחלק או עושה משהו שלא כל כך תלוי במעבד עצמו (אולי הפין שאחרי על פעילו תבין הלוח למעבד :nixweiss:)

בכל זאת תגיד תודה שהוא עובד לך כי אינטל ממש לא ייקבלו אותו משום שהיבואן איסטרוניקס לא נותן אחריות על דמ'ג פיזי (נזק פיזי) ;)

אז זהו ,שתדע..

כל פין ופין חייב להיות אחראי על משהו...

פעולות/חישובים/מתחים , וכו'...

זה נשמע קצת הזוי,ומוזר שנשבר פין אחד, והמעבד עובד.. :nixweiss:

פורסם

אז זהו ,שתדע..

כל פין ופין חייב להיות אחראי על משהו...

פעולות/חישובים/מתחים , וכו'...

זה נשמע קצת הזוי,ומוזר שנשבר פין אחד, והמעבד עובד.. :nixweiss:

בדיוק :silly:

פורסם

והיו סיפורים מעולם...

http://www.google.com/search?q=cpu+broken+pin&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official

אני קניתי את המעבד AMD 1700+ וקיבלתי אותו מהחנות עם פין עקום בזמנו.. אך מכיוון שהמעבד הזה היה במחסור בכל הארץ, לא היה לי כח לחכות עוד כמה שבועות, אז לקחתי ועיקמתי לבד בחזרה...

בכל מקרה, עד כמה שזה דפוק / הזוי, המחשב שלו עובד, שיהנה...

פורסם

והיו סיפורים מעולם...

http://www.google.com/search?q=cpu+broken+pin&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official

אני קניתי את המעבד AMD 1700+ וקיבלתי אותו מהחנות עם פין עקום בזמנו.. אך מכיוון שהמעבד הזה היה במחסור בכל הארץ, לא היה לי כח לחכות עוד כמה שבועות, אז לקחתי ועיקמתי לבד בחזרה...

בכל מקרה, עד כמה שזה דפוק / הזוי, המחשב שלו עובד, שיהנה...

פין עקום,זה לא כמו פין שבור שבכלל לא נמצא בליבה,שאין לו גישה לתת מגעים בין הליבה לסוקט..

אתה יודע,כן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים