עבור לתוכן

הביג טייפון הותקן :)

Featured Replies

פורסם

וכהבטחתי רציתם לדעת כמה מעלות זה הוריד.... אז כמו שראיתם אז המחשב שלי עמד במנוחה על 74 - 76 מעלות קבוע...

כרגע המעבד עומד על 54 - 55 קבוע במנוחה... והכי חשוב ה-ש-ק-ט !!! המאוורר כל כך שקט שזה לא יאומן!!! הוא כרגע על 1400 RPM שזה גם בקושי שומעים

מקודם המאוורר של הפרסקוט עשה רעש ל שדה תעופה קטן כמו שמשהו אמר כאן פעם... ובכן אני ממש מרוצה מהעבודה והשקט שלו...

עכשיו לצרות שאני ואחי גרמנו... :kopfpatsch::bash::s07::nixweiss::screwy: :s05: :-[ :-\ :'(

ובכן... כדי להתקין את הביג טייפון זה היה סיפור מהתחת... המארז שלי לא ממש גדול והייתי צריך להזיז כלפי פנים את שני ההארד דיסקים שלי ואחד הכונני דיסקים כדי שאוכל להוציא את הלוח אם... וגם ללוח אם היו מלא ברגים ... כידוע כשמתקינים את הביג טייפון צריך לשים תושבת מיוחדת כזו מתחת ללוח אם שתחזיק את הדבר העצום הזה ( הוא ענק!!! וגם שוקל בהתאם... 800 גרם ) ... אז בואו שמעו... אני ואחי כמעט רבנו השתגענו עם זה...

ועד שהגענו לקטע של להסיר את המשחה התרמית הקודמת של המעבד ממנו... אחי הגדול המעצבן ניקה הכל טוב ויפה... ועיקם לי שני רגלים של המעבד... רגל אחת הוא הצליח להחזיר עם פינצטה ורגל אחת כשהוא ניסה להחזיר הוא שבר.... והתחלתי להילחץ ואבא שלי צעקות בלאגנים חשבתי הלך עכשיו מעבד של 1000 ש"ח ( פרסקוט 3 גי'גה פין 478 ) ונכנסתי ללחץ כי אבא שלי לא היה משלם לי סכום כזה ובלאגנים לא נורמליים... לא רציתי להחזיר שום דבר למקום... ואמרתי זה על בטוח לא יעבוד וזה אפילו חשבתי ישרוף איזה חלק במחשב לוח אם או משהו.. אך התברר אחר כך כשאחי שיכנע אותי לנסות בכל זאת להתקין המחשב עובד כמו שאתם רואים... וכרגע אין בעיות ( זה מוזר... ) ובדקתי לפני שהתקנתי את הביג טייפון כמה אני משיג עם super pi חישוב של 1m משהו כזה... ויצא לי 58 שניות... וכרגע יוצא לי גם אותו דבר ואפילו בפעם הראשונה יצא 56 שניות... זה מוזר לאללה הדבר הזה... אני לא יודע מה יקרה או קרה אם הרגל החסרה... למשהו יש מושג?!

נ.ב.

בגלל כל הלחץ והעצבים מרחתי משחה תרמית בחפיפ כזה... לא השקעתי אז אני חושב אם הייתי משקיע גם בה היה מוריד עוד מעלה-שניים... וכמובן אם הייתי משתמש במשחה תרמית אחרת ולא זו שמסופקת עם הביג טייפון... והמארז שלי על הפנים מבחינת סירקולציה וכל מה שקשור...

1. מארז קטן יחסית

2. כל הכבלים מפוזרים ובלי סליבינג ככה שהאויר לא ממש עובר שם :P

3. יש לי סך הכל מאוורר 90mm נוסף מאחורי המחשב שאני לא יודע אם הוא מוציא או מכניס אויר לא בדקתי ובקיצור המחשב לא מושקע בגרוש!!!

מתישהו אני אשכנע את אבא לקנות מארז חדש... ואז נעשה לו כל מיני מודינג לבינתיים אני מרוצה מהביג טייפון... שקט והוריד לי 20 מעלות... אז כל מי שבספק האם לקנות אותו או לא... יש לי תשובה בשבילכם.. אל תתלבטו , תקנו!!!

• תגובות 34
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

>ודה על הביקרות, תתחדש ותהנה בקשר למעבד מוזר!

פורסם

פותח התרד , אתה רציני ?????? אני במנוחה על 45 מעלות עם קירור סטוק !!!! :kopfpatsch: - לא מרחת את המשחה התרמית כמו שצריך !!!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

פותח התרד , אתה רציני ?????? אני במנוחה על 45 מעלות עם קירור סטוק !!!! :kopfpatsch: - לא מרחת את המשחה התרמית כמו שצריך !!!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אחי כמו שאמרתי... הורדתי 20 מעלות!!! ( מקודם היה 75 תראה אשכול קודם שלי פה בפורום ) ואני הייתי בלחץ מרחתי את המשחה התרמית זריז... ודווקא היא הייתה בסדר כשמרחתי... וכרגע 54 מעלות למעבד פרסקוט פין 478 זה מצוין על פי דעתי... ד"א אל תשכח שאנחנו כרגע בשיא הקיץ וגם כמו שאמרתי אני בעל מארז חרא בלי סליבינג וסירקולציה כלל וכלל... אז ככה שתאר לך איזה מחשב חם זה :)

פורסם

אני לא מבין איך אתה מקבל בסופר פאי 56 שניות .....

WTF ? יש לי מעבד כמו שלך ואני מקבל 42-43 שניות.... כנראה שהפין שנשבר כן גרם לנזק... לך תדע.... :nixweiss:

פורסם

ובכן... כדי להתקין את הביג טייפון זה היה סיפור מהתחת... המארז שלי לא ממש גדול והייתי צריך להזיז כלפי פנים את שני ההארד דיסקים שלי ואחד הכונני דיסקים כדי שאוכל להוציא את הלוח אם... וגם ללוח אם היו מלא ברגים ... כידוע כשמתקינים את הביג טייפון צריך לשים תושבת מיוחדת כזו מתחת ללוח אם שתחזיק את הדבר העצום הזה ( הוא ענק!!! וגם שוקל בהתאם... 800 גרם ) ... אז בואו שמעו... אני ואחי כמעט רבנו השתגענו עם זה...

ועד שהגענו לקטע של להסיר את המשחה התרמית הקודמת של המעבד ממנו... אחי הגדול המעצבן ניקה הכל טוב ויפה... ועיקם לי שני רגלים של המעבד... רגל אחת הוא הצליח להחזיר עם פינצטה ורגל אחת כשהוא ניסה להחזיר הוא שבר.... והתחלתי להילחץ ואבא שלי צעקות בלאגנים חשבתי הלך עכשיו מעבד של 1000 ש"ח ( פרסקוט 3 גי'גה פין 478 ) ונכנסתי ללחץ כי אבא שלי לא היה משלם לי סכום כזה ובלאגנים לא נורמליים... לא רציתי להחזיר שום דבר למקום... ואמרתי זה על בטוח לא יעבוד וזה אפילו חשבתי ישרוף איזה חלק במחשב לוח אם או משהו.. אך התברר אחר כך כשאחי שיכנע אותי לנסות בכל זאת להתקין המחשב עובד כמו שאתם רואים... וכרגע אין בעיות ( זה מוזר... ) ובדקתי לפני שהתקנתי את הביג טייפון כמה אני משיג עם super pi חישוב של 1m משהו כזה... ויצא לי 58 שניות... וכרגע יוצא לי גם אותו דבר ואפילו בפעם הראשונה יצא 56 שניות... זה

:lol:  :lol:  :lol: אךךך איך אני מכיר את הקטעים האלה... הלב פשוט נופל לתחתונים ! גם לי קרה קטע דומה עם מעבד ב1.6k בזמנו עם זלמן שהוא גם לא בדיוק אנורקסי

עיקמתי שורה שלמה של פינים... השעה הכי ארוכה בחיים שלי ! אבל בסוף הכל עבד ועדיין עובד

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך אתה מקבל בסופר פאי 56 שניות .....

WTF ? יש לי מעבד כמו שלך ואני מקבל 42-43 שניות.... כנראה שהפין שנשבר כן גרם לנזק... לך תדע....  :nixweiss:

אז זהו אחי... שלשום או אתמול לפני ששברתי פין... הגעתי עם סופר פאיי גם ל58 שניות... ובדקתי היום וזה לא השתנה וזה אפילו הגיע ל56... משהו מוזר פה  :-X

פורסם

כן אני שם לב.... אולי יש לך ספייוורים או וירוסים במחשב .... ?

עשית סריקה עם אנטי וירוס או AD-AWARE ?

פורסם
  • מחבר

:lol:  :lol:  :lol: אךךך איך אני מכיר את הקטעים האלה... הלב פשוט נופל לתחתונים ! גם לי קרה קטע דומה עם מעבד ב1.6k בזמנו עם זלמן שהוא גם לא בדיוק אנורקסי

עיקמתי שורה שלמה של פינים... השעה הכי ארוכה בחיים שלי ! אבל בסוף הכל עבד ועדיין עובד

כן אחי אתה לא יודע איזה לחץ נכנסתי וגם אחי ואבא שלי  :s07: אבל אצלך בטח עיקצת אותם בחזרה להיות ישרים אז אני הצלחתי להציל מתוך שני הפינים העקומים ( יותר נכון אחי ) רק פין אחד.. והפים השני נשבר ... והמעבד עדיין עובד בלי שום שינוי

פורסם
  • מחבר

כן אני שם לב.... אולי יש לך ספייוורים או וירוסים במחשב .... ?

עשית סריקה עם אנטי וירוס או AD-AWARE ?

חחחח ממש לא אחי.. אני מעודכן בכל מה שקשור לאבטחה

פורסם

זה לא ממש תוצאה טובה בסופר פאי למעבד הזה יש את אותו מעבד ואני מוציא 46-48 שניות (גג 50 אם יש לי עוד כמה דברים ברקע שגוזלים זמן חישוב)

פורסם
  • מחבר

אז מה אני אמור לעשות?

פורסם

המעבד שלך לא עובד במצב אופטימלי .. אולי משהו מעמיס עליו, תבדוק בTASK MANAGER

פורסם
  • מחבר

שום דבר...הוא ב IDLE של 1 - 3 אחוז כרגע

פורסם

כמו שאמרתי כבר זה נראה לי כאילו לא מרחת משחה תרמית כמו שצריך. גם לי בפעם הראשונה שהרכבתי את הקירור על המעבד הוא היה בשישים מעלות בIDLE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים