פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים זה ממה מעצבן כל אחד אומר לי תוכנה (שאני לא מוצא אותה/לה סיריאל)אני לא יודע אם 41 מעלות בלי מאמץ זאת התחלה טובה כשיהיה לי תתוכנה מה אני צריך לעשות בה גם
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים 1) משנים את השפה של הדיון מהר....2) הרצת חיפוש ? אתה לא הראשון שמנסה לעשות OC אתה יודע ?3) חפש ATITOOL
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה. ב. יש תוכנה בשם ATI TOOL ,פה במדור הורדות,תחפש ותוריד אותה.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר מצאתי את זהATi Radeon Refresh Rate Fix 0.995cATI Refresh Rate Fixer 0.9.9.7 BetaRadeonator 2.0אף אחד לא עונה לשם שאמרתם לאיזה התכוונתם?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725תרד קצת יש לך למטה מירורים של זה
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים תיזהר עם האוברקלוק!תריץ אחרי כל 5mhz שאתה מעלה 3dmark ותראה אם יש ארטיפקטס......אם יש תוריד איזה 10, שיהיה יציב.תבצע את התהליך הזה גם לליבה וגם לזכרונות.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר מה זה ארטיפקטס?ואני לא עושה אובר לכל המחשב בגלל שאני רוצה שהמערכת של תיהיה מאוזנת.. (כי הכרטיס שלי יוצר צוור בקבוק למערכת או משהו כזה..)בקשר ל3dmark אני צריך להריץ את זה איך שזה בדיפולט או להעלות את כל ההגדרות להכי גבוה? איך זה בדיוק הולךhttp://downloads.guru3d.com/download.php?det=725תרד קצת יש לך למטה מירורים של זהתודהעריכה:ועוד משהו אני צריך להעלות המקביל את הCORE ואת הMEMMORY? ואת שתיהם כל פעם ב5?SweeT EviL
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים לא חייב ששתיהם יהיו אותו דבר תעלה לזכורונות יותר מהליבהוארכפיטיקים זה מן נקודות על המסך
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר בקשר ל3dmark אני צריך להריץ את זה איך שזה בדיפולט או להעלות את כל ההגדרות להכי גבוה? איך זה בדיוק הולךמה בקשר לזה?לא חייב ששתיהם יהיו אותו דבר תעלה לזכורונות יותר מהליבהאז כל פעם להעלות ב5 בCORE וב10 בMEMMORY ככה או משהו שונה?SweeT EviL
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר טוב התחלתי לעשות OCאבל לא יודע מוזר כזה היה תראועשיתי FIND MAX MEMMORY או משהו כזה לא בדיוק זוכר אז הוא התחיל לעלות והגיע ל339 ואז זה התחיל לרדת ראיתי שזה יקח קצת זמן אז חזרתי אחרי שעה וראיתי שזה הגיע ל327 ועדין המשיך בירידה אז הפסקתי והעלתי ל335אחרי זה שמתי את הCORE על 545 עשיתי בדיקה של הריבועים האלה שכחתי איך קוראים לזה והוא מצא אז התחלתי להוריד ככהעד שירדתי ל527/325 ושמה כבר לא עשיתי של הריבועים וכבר הלכתי ל3D MARK וראיתי שהיה טיפה(דרך אגב זה מן נקודות לבנות כאלה ממש קטנות?)גם עשיתי בדיקה של 3D MARK כשעשיתי על 545/335 וגם בחלק מהפעמים שהורדתיגם בנוסף לזה קיבלתי רק 100-150 יותר שזה לא נראה לי משמעותי אז כבר חזרתי לדיפולט 500/300SweeT EviL
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים טוב התחלתי לעשות OCאבל לא יודע מוזר כזה היה תראועשיתי FIND MAX MEMMORY או משהו כזה לא בדיוק זוכר אז הוא התחיל לעלות והגיע ל339 ואז זה התחיל לרדת ראיתי שזה יקח קצת זמן אז חזרתי אחרי שעה וראיתי שזה הגיע ל327 ועדין המשיך בירידה אז הפסקתי והעלתי ל335אחרי זה שמתי את הCORE על 545 עשיתי בדיקה של הריבועים האלה שכחתי איך קוראים לזה והוא מצא אז התחלתי להוריד ככהעד שירדתי ל527/325 ושמה כבר לא עשיתי של הריבועים וכבר הלכתי ל3D MARK וראיתי שהיה טיפה(דרך אגב זה מן נקודות לבנות כאלה ממש קטנות?)גם עשיתי בדיקה של 3D MARK כשעשיתי על 545/335 וגם בחלק מהפעמים שהורדתיגם בנוסף לזה קיבלתי רק 100-150 יותר שזה לא נראה לי משמעותי אז כבר חזרתי לדיפולט 500/300SweeT EviLדבר ראשון תיזהר ממה שאתה עושה,אתה יכול בקלות לישרוף את הכרטיסדבר שני ,הקירור שלך בסטוק?אתה חייב קירור טוב כדי לעשות אוברקלוקדבר שלישי, מה הטמפרטורות של כרטיס מסך,זה מאוד חשוב כי ככל שאתה מעלה את התדר של ליבה ואת הזכרונות הכרטיס מתחמם יותר חזק ואז הוא יכול להישרף
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים בפעם האלף: כרטיס לא יכול להשרף מאוברקלוק. שינוי מתח או מוד פיזי עלולים לשרוף את הכרטיס. אוברקלוק נטו? ממש לא.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר בכל מקרה יש לי קרור סטוקבלי מאמץ ובלי אובר 37-38עם אובר ובזמן שינוי מהירויות (הדבר הזה שהוא מותא את המקס) 50 מעלותומה ככה הוא עלוב אני מעלה 20-30 וכבר יש תריבועים האלה?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים זה מה שקורה שיש חברה עם קירור מעפן.תקנה קירור טוב יותר לכרטיס.. תפתח דיון על זה פה בפורומים של אוברקלוקינג וקירור, נשמח לעזור לך.יש אחלה קירורים סופניים לכרטיסים של ATIאני אישית איכשהו נדפקתי עם ה6200 agp של לידטק שלי, אמנם הקירור סטוק שלו סוף הדרך והגעתי איתו ל +250 לזיכרון ו+120 לליבה...ללא ארטפיקטס... אבל, אין קירור טוב ממש שמתאים לכרטיס הזה בשלמותו.כל הזין לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.