פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אוקיי אז ככה עצרו לרגע ותסבירו לבן אדם לאט לאט שלב שלב: 1: מפרק את הלוח 2: מוציא את התושבת הקיימת 3: לוקח את הספוג וברזל H , ברגים אומים ושייבות מבודדות 4: שם את הספוג עליו את הברזל ובתוכו הברגים לכיוון הפנים (כמו שעשית) 5:מחזק 6: שם את הגוף 7:שם את ברזל ה H השני 8:לוקח עוד 2 אומים 9: מחזק את כל העסק ותתחדש
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר תודה לכל המנסים לעזור ולעוזרים, הסתדרתי בסוף בעזרת "חבר טלפוני" ( ) סמוי מחוזק היטב ועוד 10 דק' כשאסיים להרכיב את המחשב יעבוד
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים נשמח להסברים + תמונות של ההרכבה שלך (וגם דיווח על הביצועים הסופי) אני גם שוקל קניה..
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר ככה זה צריך להיות : - לעקוב אחר ההוראות של הפלטה האחורית ממתכת ולהדביק מאחור - לקחת 2 ברגים ארוכים, לתקוע אותם מאחור ( ) כך שהם יוצאים מקדימה ( ), שמים עליהם את העיגולים האדומים האלה ומהדקים אותם עם אום כל אחד עד שהספוג מאחור נמעך קצת והברגים יושבים חזק. - שמים משחה על המעבד אם לא שמתם עדיין - שמים את ה-BT על המעבד - שמים את ה-H המתכתי במקום המיועד לו על ה-BT ומתאימים את ה-H כך שיכנס לברגים. - לוקחים את האום המתכתי (הגדול הזה..) ומהדקים כל צד לאט לאט עד שרואים שה-H מתעקם מעט. - DONE ! כל זה נלקח מדבריו של החבר הטלפוני (מפה לאוזן ולזון ) כך זה צריך להיראות :
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אני לא אשים את המפלצת הזאת במחשב שלי הוא עוד ישבור משהו איזה סיפור להרכיב את זה, מפחיד... משום מה לפני 5 שנים הכל היה יותר פשוט...
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים יפה מאוד אני רואה שהסתדרת רק החיסרון היחיד במה שעשית הוא שבעצם כל המשקל מתפרס על שטח קטן יותר של הלוח(כי הברגים לא מחוברים לפלטה מאחורה...) וזה מעלה את הסיכון לכך שהלוח ישבר... אבל אם תשמור ותעשה את נכון כנראה שלא יקרה כלום.... :yelclap:
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר למה לא מחוברים? מחוברים זה הסדר: פלטה -> לוח -> עיגולי נייר -> אום וכמובן שהבורג עובר דרך כולם.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים כן, ראיתי את זה בחנות וזה מסיבי, בגלל זה חשבתי אם לקנות או לא (שלא ישבור לי את המחשב), אבל בכל מקרה קשה להתווכח עם 1300RPM
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אני לא אשים את המפלצת הזאת במחשב שלי הוא עוד ישבור משהו איזה סיפור להרכיב את זה, מפחיד... משום מה לפני 5 שנים הכל היה יותר פשוט... מסכים, זה נראה ממש לא יציב.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים יציב , לא יציב , מאסיבי או לא , זה עושה אחלה עבודה .וחוץ מזה , תמיד יש אחריות , ואפשר לבטח את המחשב נגד נזקי טבע וכוח עליון .
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים וחוץ מזה , תמיד יש אחריות , ואפשר לבטח את המחשב נגד נזקי טבע וכוח עליון .אה :s05:
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר 2 תמונות כשהחיה במארז אני חייב לציין שהלוח מאורגן בצורה טובה מאד, שום דבר לא מפריע מסביב והכל טוף. המארז זה 6A19.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר א. למשחה לוקח זמן מסויים להתקשות ולהגיע ל-Optimal.ב. אני מחר אתקין כבר OS והכל... היום ממש לא.ג. 8) נקווה לטמפ' נמוכות, ממילא המעבד עצמו מאד Chill...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.