פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אם אין לך זיכרון טוב תיקח פיזיקה, לא צריך לזכור שם הרבה.ד.א. אצלנו היו הרבה בעיות לכימאים מכיוון שהם לא הספיקו הרבה חומר במהלך השנה.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אני אומר לך מראש פיסיקה 5 יחידות זה קריעת תחת אני אומר לך מניסיון אני עולה ליב' ואני לא יודע אם לבכות או לצחוק....
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר אני אומר לך מראש פיסיקה 5 יחידות זה קריעת תחת אני אומר לך מניסיון אני עולה ליב' ואני לא יודע אם לבכות או לצחוק.... אני מקווה בשבילך שבסוף י"ב תוכל לצחוק חברה מה עם מחשבים? זה חשוב לטכניון או משהו?
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר קח בחשבון שאני בבית ספר עיוני, מה שלומדים פה בהנדסת תוכנה לא מתקרב למה שלומדים בבית ספר מקצועילומדים פה רק SQL, חמש יחידות ב3 שניםב3 שנים אני מסוגל ללמוד לבד הרבה יותר שפות, אז זה נראה לי בזבוז זמן
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים לא יכול להיות שאתה לומד SQL 3 שנים ועושה בזה 5 יחידות.אתה בטוח שאין לך VB שם?פשוט אין סיכוי.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר זה מה שאמרו לי תלמידים שםזה מה שכתוב באתר של הבית ספר על החומר הנלמד:"אלוגריתמים ותרשימי זרימה.כתיבת תוכניות בסיסיות.מבני בקרה והתניה.מערכים ומטריצות.מיון, מיזוג וחיפוש במערכים.פונקציות ופרוצדורות.רקורסיה.אנלזיה נומרית, אוטומטים, שפות פורמליות ומהדרים.מבנה נתונים.עצוב תוכנה."
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים SQL זאת לא שפה, זה בסך הכל מסד הנתונים.אתה יכול ללמוד הכל על מסד הנתונים הזה תוך כמה שעות, במקרה הרע.כל הדברים שציטטת כאן נעשים בשפת התכנות, תהיה אשר תהיה (VB, PHP, ASP וכו')..
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים SQL - Structured Query Languageזוהי לא שפת תכנות.דרך לתקשר עם מסד הנתונים שלך.יש הרבה מסדי נתונים שמבוססים על הSQL.בכל מקרהף מה שרשמו לך שם זה נורא כללי. הם רשמו לך שם את כל המקצועות שאתה יכול ללמוד ב-5 יחידות האלה(וחלק מהדברים שם לא תלמד), חוץ משפות התכנות שאתה הולך ללמוד שם.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים סתם קשקוש מה שאמרו לך.. לפי מה שרשמת אתה הולך ללמוד בדיוק מה שלומדים בכל סית ספר אחר.. שפת תכנות כלשהי בטופס הראשון שלך ואז עצים בינארים, אלגוריתמים, רקורסיות מודלים וכו'.. לא כזה מעניין
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים זה לא אמור להיות "מעניין", זה ידע בסיסי נדרש לכל אחד שרוצה להיות סוג של מתכנת...
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים תשובה לעריכה שלך:אין סיכוי שאתה תלמד רק SQL. SQL זה בכלל לא הרבה חומר.תשאל את המורה שלך איזו שפת תכנות אתה הולך ללמוד. אם אתה לא לוקח מחשבים, מה תיקח?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים זה מה שאמרו לי תלמידים שםזה מה שכתוב באתר של הבית ספר על החומר הנלמד:"אלוגריתמים ותרשימי זרימה.כתיבת תוכניות בסיסיות.מבני בקרה והתניה.מערכים ומטריצות.מיון, מיזוג וחיפוש במערכים.פונקציות ופרוצדורות.רקורסיה.אנלזיה נומרית, אוטומטים, שפות פורמליות ומהדרים.מבנה נתונים.עצוב תוכנה."אתה בעצמך אומר שאמרו לך מאלגוריתים עד ל פונקציות ופרוצדורות זה C\C++\VBרקורסיה זה נושא בפני עצמועיצוב תוכנה זה נושא לגמריי שונה ואין שום קשר לSQL חוץ מזה שאתה בונה פרוייקט של אתר שמישקלו יחידה אחת של 20% מהציון הכללי ככה שאתה תלמד הרבה יותר מ SQL תעמין לי אני כבר עברתי את יא'.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים רקורסיה זה חלק גם משאר הרשימה. זה לא חייב להיות C\CPP\VB\ASM.זה יכול להיות גם C# ו JAVA(הבנתי שיש בתי ספר שמלמדים את זה).הכי טוב זה לשאול את המורה שמלמדת את זה, אילו שפות תכנות תלמד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.