פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים שלום חבר'ה, יש לי TI4200 AGPx8 . הכרטיס עבד מצויין תקופה ארוכה עד אתמול שפתאום המחשב עשה לי פריז כשהעלתי משחק.מסתבר שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד והכרטיס התחמם מהר מאד ולכן המחשב קפא. השאלה שלי אם יש איזו דרך לתקן את המאוורר או להשיג אחד חלופי. פרקתי את הכרטיס מהמחשב, פרקתי את המאוורר מהכרטיס ונסיתי לנקות אותו מהאבק שאולי תקע אותו אבל זה לא עזר, כנראה שהוא פשוט דפוק (המאוורר).תודה...
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אתה פשוט יכול להוציא את המאורר המקולקל ולהשים אחד של 80 מ"מ צמוד לגוף קירור..יש לך תמונה של הכרטיס שלך? נראה מה אפשרי וגם תלוי כמה אתה רוצה להשקיע
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר צרפתי תמונה של הכרטיס.אני מוכן להשקיע כל סכום כל עוד זה יהיה שווה כמובן. [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים גם לי יש אותה הבעיה עם כרטיס ATLANTIS RADEON 9100צלעות הקירור דבוקות למעבד(נראה שאם אתאמץ להוציא את הצלעות אני אשבור את הכרטיס) אבל את המאורר ניתן להבריג החוצהזה גם מאורר קטן ועגול (ולא מרובע כמו מאוררים של מארז), והוא שקוע כמו בתמונה הקודמת במרכז צלעות הקירור.איפוא אפשר להשיג מאורר כזה (בלי צלעות הקירור)?אולי יש דרך או מתאם כדי לשים מאורר רגיל?... צירפתי תמונה של הכרטיס[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אתה יכול להביא מאורר שמתאים לגודל של הגוף קירור ולהבריג את המאורר לשם.. בעדינות..לא צריך לעלות יותר מ40 ש"ח..ויהיה יותר טוב מהקודם..השאלה מה גודל הריבוע של צלעות הקירור.. לראות איזה מאורר ניתן להתאים להםאותו דבר לגבי השני שביקש פה עזרה
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים גם לי יש אותה הבעיה עם כרטיס ATLANTIS RADEON 9100צלעות הקירור דבוקות למעבד(נראה שאם אתאמץ להוציא את הצלעות אני אשבור את הכרטיס) אבל את המאורר ניתן להבריג החוצהזה גם מאורר קטן ועגול (ולא מרובע כמו מאוררים של מארז), והוא שקוע כמו בתמונה הקודמת במרכז צלעות הקירור.איפוא אפשר להשיג מאורר כזה (בלי צלעות הקירור)?אולי יש דרך או מתאם כדי לשים מאורר רגיל?... צירפתי תמונה של הכרטיסלהחליף את המאוורר יפתור את הבעיה אבל רק לידע כללי, צלעות הקירור תפוסות ע"י שני פינים מאחורי הכרטיסאחרי שמשחררים אותם אפשר להוציא את גוף הקירור שהוא כמובן דבוק למעבד אבל עם קצת כח ולפעמים גם ע"י מייבש שיער אפשר להוציא בלי לגרום שום נזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.