פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים 39+מגמת מוזיקה שזה עוד איזה 4-5שעות בשבועץ ו אני רק בי' someone kill me....make it quick
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים טכנית אמורות להיות לי 32 שעות.אבל בגלל שיש לי פטור ממתמטיקה אז זה יוצא 27. ;Dכיתה ט'. ^^ד"א, מי שבטכ"ם, כמה שעות זה מתמטיקה?
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים יותר מדי... 44 ואני רק בכיתה י' מחוננים.. יום שישי אני לומד אידש ואומנות.. פשוט בזבוז זמן אני מתחיל כל יום בשעת 0 ומסיים בשעה שמינית
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים יש לי 44 שעות(י"א). 8 שעות פיזיקה 8 שעות כימיה 8 שעות מתימטיקה 5 שעות הסטוריה(השנה אנחנו מסיימים הסטוריה ותנ"ך) וכל השאר לא באמת חשוב..
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים 38 שעות ;D ( כיתה ח') נ"ב אני מאושר : פיטרו את המורות ל - מתמטקיה , ביולוגיה והיסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap:
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים בחיי לידור, איזה ילד מטומטם...ואם אמא שלך הייתה מורה? והיו מפטרים אותה חו"ח, מאיפה היה לך לחם בבית?
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים 41 שעות , י"ב ( ממשיך פיזיקה ומחשבים ) .יש לנו יום אחד של תשע שעות , שתלך לעזאזל המורה למתמטיקה ..........
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים כן כי : א. מורות שבכלל לא יודועות ללמד ( דגש ענק על היסטוריה וביולוגיה) ב. מורות זקנות , לא הגיע הזמן לצאת לפנסיה ? ( ביולוגיה , בת 60+) ג.קיבלתי בשנה שעברה שיעורים לחופש זאת אומרת שעכשיו הם מבוטלים ד. מורות מעצבנות - (" אני שומעת רחש! " )
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים לידור, עשה טובה: תפסיק לכתוב, ותחזור כשישתנה לך הקול. חבל על הבייטים שמתבזבזים בהודעות שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.