פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים לקחתי מאוורר מהספק של המחשב הישן והתקנתי במחשב הנוכחי אבל אני לא יודע איפה לתקוע את הכבל שלו קצת תמונות גרועות להמחשת המצב: לוח האם הוא MSI 6309
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אם זה חיבור של 3 פינים אז תחבר את זה ללוח.... אם זה חיבור מולקס אתה מחבר את זה לחיבורי מולקס אחרים...
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר תסלחו לי על האיכות אבל זה הכי טוב שאפשר. (פלאפון) ככה נראה החיבור יש לו שני חורים. יש לציין שאת החיבור לקחתי ממאוורר של מעבד.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר אליאן זה שני חוטים אחד אדום ואחד שחור. ואלי יש לי רדאון 9000 פרו יש אפשרות לחבר אליו?
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אתה יכול לחבר אותו לחיבור 3 פינים רגיל על הלוח אם (כמו שהמעבד מחובר) אתה פשוט עובד רק עם 2 חוטים ולא 3תמצא בחיבור 3 פינים את הפלוס והמינוס ואז תחבר את המאוורר
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר קולר, זאת אומרת לחבר אותו בחוטים חשופים? ואיך אפשר לדעת מה זה ה+ ומה ה-?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים תחבר אותו ישירות למולקס, תראה מה תעשה. תקח את החוט האדום של המאוורר[שזה ה+ ] תחבר אותו לצהוב המוקלס..[הצהוב במולקס,הוא ה+ ] ,ואת השחור של המאוורר,[ה- של המאוורר] תקח אותו לשחור במולקס. אדום -לצהוב שחור-לשחור. וכן ,זה נקרא חוטים חשופים ההייתי אומר. בכל מקרה,כמה שיותר להכניס "לנקבה" של המולקס ואולי אח''כ לעטוף את זה עם דבר סלוטייפ שלא ייצא. בהצלחה
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר טוב תודה אליאן על העזרה אבל בסוף סתם חיברתי את החיבור איפשהו על הלוח אם והוא עובד
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אה טוב חחחחח גם אפשרות,אבל אני לא בטוח שהוא מקבל 12V,עם זה מאוורר "חכם" כמו למשל של מעבד אינטל , הוא יכול גם לקבל 7V ומתיי שהגוף קירור עצמו מתחמם,הוא יודע להגביר את הV,ובכך שהוא מגביר את הV,הוא מגביר את RPM כמובן. בכל מקרה,אין לזה כ''כ חשיבות. תישאר ככה,כמו איך שזה, מחובר ללוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.