עבור לתוכן

איך הטמ]רטורה של המעבד שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אוקיי אין 10 סמטימטר אבל הוא לא צמוד לקיר יש בערך 5-6 ס"מ מהקיר זה בסדר לא?

המחשב שלי בדיוק באותם תנאים, נחדר קטן קצת חם בערך 10 ס"מ מהקיר כולל המסך יש לי מעבד INTEL 1.6GHZ 256KB ליבה של WILLMATTE

והטמפרטורה אצלי עכשיו 48c יותר נמוך מאצלו האם הדגם של אתלון 3000+ אמור להיות יותר קריר מהמעבד שיש לי?

פורסם

שלום.

אוקיי אין 10 סמטימטר אבל הוא לא צמוד לקיר יש בערך 5-6 ס"מ מהקיר זה בסדר לא? לא,מומלץ לפחות 8-9+ ס''מ.

המחשב שלי בדיוק באותם תנאים, נחדר קטן קצת חם בערך 10 ס"מ מהקיר כולל המסך יש לי מעבד INTEL 1.6GHZ 256KB ליבה של WILLMATTE

והטמפרטורה אצלי עכשיו 48c יותר נמוך מאצלו האם הדגם של אתלון 3000+ אמור להיות יותר קריר מהמעבד שיש לי? כן

פורסם

אוקיי, אז אני אומר להיות אצליו בימים הקרובים אני אבדוק את זה, אני ממש לא רוצה שמשהו יקרה למחשב שלו אני אישית המלצתי לו על AMD אחרי התיעצות רבה אף על פי שלא הייתי 100% בטוח אבל הייתי בטוח שזה יתן ביצועים יותר טובים לשימושים רגילים של מחשב ומחיר זול יותר נכון?

פורסם

אוקיי, אז אני אומר להיות אצליו בימים הקרובים אני אבדוק את זה, אני ממש לא רוצה שמשהו יקרה למחשב שלו אני אישית המלצתי לו על AMD אחרי התיעצות רבה אף על פי שלא הייתי 100% בטוח אבל הייתי בטוח שזה יתן ביצועים יותר טובים לשימושים רגילים של מחשב ומחיר זול יותר נכון? נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים