עבור לתוכן

איך הטמ]רטורה של המעבד שלי?

Featured Replies

פורסם

37 מעלות גם למעבד וגם ללוח אם...איך היתם מגדירים את זה?

כנמוך או כגבוה?

והאם יש טמפרטורת מעבד במאמץ?

פורסם

באופן כללי סבבה איזה מעבד אבל?

פורסם

בסדר גמור.

איזה מעבד,איזה כרטיס מסך ?

פורסם
  • מחבר

מעבד AMD 64 3000+

וכרטיס מסך 6600GT שעושה בעיות עם הקירור...אתה המלצת לי ללכת לחנות כדי לעשות בדיקה ואני ילך יום שישי!

תגידו עם טמפרוטרהכזאת אני יוכל לעלות ל-2200GHZ?

פורסם

במנוחה?

אני הגעתי ממצב כזה במנוחה ל2400..יציב לגמרי..אבל זה גם תלוי במזל עם המעבד...ושלי וניס, יכול להיות שזה גם עושה הבדל..[כי לא שיניתי מתח..]

אם זה במנוחה זה די סבבה..ועם זה בלי מזגן זה באמת טוב..חח..עכשיו עם האוברקלוק כדי לרדת מה37-8 אני חייב להדליק את המזגן..וזה די רמאות לדעתי..חחח

פורסם

התבלבלתי,התכוונתי איזה סוג לוח אם

בכל מקרה,אחלה מעלות :xyxthumbs:

פורסם

מעלות מצויינות :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא

Epox EP-9NPAJ / 9NPA+ / 9NPA+ Ultra

דרך אגב הלוח טוב נכון?

פורסם

הלוח הוא

Epox EP-9NPAJ / 9NPA+ / 9NPA+ Ultra

דרך אגב הלוח טוב נכון? לוח חמוד ::)

פורסם

לוח ב37 מעלות זה גובהה יחסית אבל עדין בגדר הנורמל+

:smile1::screwy::xyxthumbs:

פורסם

שלום רב.

למורה שלי יש אתלון 3000+ גם כן אבל הטמפרטורה שלו היא 50c בדקתי את המארז מארז גדול מרווח ויש סירקולציה של אוויר די טובה המטפרטורה שלו די גבוה יחסית לאותו מעבד לא?

ומדוע זה דווקא ציפית מדגם כזה כמו אתלון 3000+ שיהיה יותר בסביבות ה45c מחשב חדש לפני כמה חודשים :)

תודה מראש.

פורסם

טמפרטורה גבוהה מאוד אם זה במנוחה. אם זה במאמץ זה יותר הגיוני, וזה גם תלוי בטמפרטורה של החדר, לא רק במחשב עצמו. אבל אצלי לפני שעשיתי לו אברקלוק, כשרק קיבלתי אותו הוא הגיע למקסימום של בערך 42-43 מעלות[במאמץ], לא יותר מזה. עם האוברקלוק הנוכחי[1800@2430] הוא מגיע ל51-52 במאמץ. [במאמץ אני מדבר על התכנה s&m ולא על משחק כלשהו, במשחקים הוא לא עובר את ה50, סביבות ה47 אם אני זוכר נכון]

פורסם

ללוח בסדר גמור

למעבד גבוה

פורסם

הטמפרטוה הייתה במנוחה הדבר היחידי שהיה פתוח זה התוכנה EVERST שבדקה את הטמפרטור,ה חיכית כמה שניות אחרי פתיחת התוכנה זה היה על 50c החדר די חנוק אבל לא עד כדי כך, מדוע הטמפרטורה כ"כ גבוהה במנוחה?

פורסם

הטמפרטוה הייתה במנוחה הדבר היחידי שהיה פתוח זה התוכנה EVERST שבדקה את הטמפרטור,ה חיכית כמה שניות אחרי פתיחת התוכנה זה היה על 50c החדר די חנוק אבל לא עד כדי כך, מדוע הטמפרטורה כ"כ גבוהה במנוחה?

50 זה גבוהה למעבד במנוחה.

המחשב שלך נמצא באיזה קוך? , אם כן , תוציא אותו מהר משם.

לפחות 10 ס''מ לתת מרחק בין המחשב לקיר.

לא שמים מחשבים בחדר חנוק.

בכל מקרה,עם החום שיש היום,37-38 מעלות זה סביר למעבד ללא מאמץ.

או אפילו 40 -41 מאקס'..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים