פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים יש לי כרטיס מסך 6600 כמו שכתוב למטה בחתימה והוא מתחמם.. 57 במנוחה 70+ יציאה ישר אחרי משחק רבע שעה אני רוצה לקנות קירור או סיילנסר או זלמן כנראה אבל איזה הכי טוב? אם יש אופציה אחרת גם תודה
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים חבל שלא ציינת דגמים, ה silencer מצויין ועדיין שקט מאוד ולכן זו ההמלצה שלי.ביקשת אופציה אחרת, אז בקרוב מאוד אמור להגיד הקירור החדש של thermalright לארץ קוראים לו v1, שזה מעיין xp90 לכרטיסי מסך אם אפשרות להרכיבמאוורר אחד או 2 עליו, ביצועים שעולים על ה silencer ובלא במעט.אם יש לך קצת לחכות ויותר כסף אז בהחלט מדובר על אופציה טובה אחרת לדעתי.בברכה.
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר אני לא רוצה לחכות יותר מידי כי הכרטיס חם וגם אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף בנתיים שמתי לידו מאוורר דלטא60 ככה שירד ב4 מעלות במנוחה מה יש בארץ לא עולה יותר ב200 והכי מקרר? אם יש הפרש זעום אני יקח את הסיילינסר כי אני יכול לעשות לו מודים וגם הוא מקרר את הזיכרונות לא? תודה רבה יונתן
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אני לא רוצה לחכות יותר מידי כי הכרטיס חם וגם אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף בנתיים שמתי לידו מאוורר דלטא60 ככה שירד ב4 מעלות במנוחה מה יש בארץ לא עולה יותר ב200 והכי מקרר? אם יש הפרש זעום אני יקח את הסיילינסר כי אני יכול לעשות לו מודים וגם הוא מקרר את הזיכרונות לא? תודה רבה יונתן לך על ה silencer אם ככה. הוא מקרר את הזיכרונות ואם אתה ממש רוצה אז תמיד אפשר לשים עליהם כמה גופי קירור. [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר חחח שאלה טובה אבל.. זה תלוי בעוד דבריםבלוח למשל..נראה לי אבל שכן , כי לא היו מתכננים אותו שלא יוכל להכנס למארז גם אם הקירור גדול
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים חח אני חושב שכמתכננים קירורים מפלצתיים הדבר האחרון שהם חושבים עליו זה המקום(הBT תופס לי פאקינג חצי מארז )
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים כן הBT הזה זה משהו מטורף אני חושב לבנות מערכת קירור מים ולאלתר ממנו רדיאטור במקום לדפוק לאיזה פונטו ברחוב ערכיה: אגב סליחה על הספאם אני לא שלטתי בזה :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.