פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אני משתמש ב-Ad-Aware SE Professional 1.06.Ad-Watch כל הזמן פועל ברקע, אבל הוא לא מתעדכן באופן אוטומאטי.על-מנת לעדכן את ה-Definitions File, אני צריך להפעיל את Ad-Aware, ואז הוא בודק אם יש עדכונים חדשים ומאפשר לי להוריד אותם.איך אפשר להגדיר את Ad-Watch שיבדוק ויוריד באופן אוטומאטי עדכונים בכל פעם שהוא מופעל או בפרקי זמן קבועים?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אחי,אני לא חושב שניתן לעשות זאת שלא תצטרך להפעיל את Ad-Aware SE Professional,בשביל לעדכן את Ad-Watch , כי הם קשורים אחד בשני,ועדייין לא מצאתי איזשהי הגדרה כלשהי , בשביל להגדיר שזה יהיה כמו שאתה אומר.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר אוף, אתם בטוחים? זה כזה מעצבן! בשביל מה להפעיל את Ad-Aware רק בשביל להוריד עדכונים? למה Ad-Watch לא יודע להוריד עדכונים באופן אוטומאטי בעצמו? דרך אגב, אני מפעיל את Ad-Aware רק פעם בחודש לצורך הורדת עדכונים. יש למישהו מושג כל כמה זמן בערך יש ל-Ad-Aware עדכונים זמינים? :
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים זה יכול להיות כל יום,זה יכול להיות כל יומיים,וזה גם יכול להיות כל חמישה ימים.. זה תלויי אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.