עבור לתוכן

אני צריך תוכנה לO.C ...מישהו יכול לשלוח לי לינק או משהו PLZ

Featured Replies

פורסם

אם מישהו יכול לשלוח לי לינק לתוכנה שאפשר לעשות איתה O.C אני אודה לו מאוד ....חשוב !!!..............

פורסם

איזה לוח אם יש לך?

מומלץ לעשות דרך הביוס.

פורסם

שלום רב.

יש המון המון דיונים על תוכנות כאלה ותמונות של תוכנות כאלה, אבל בכול זאת הינה שם של אחת EASYTUNE5

בבקשה

פורסם

הביוס הדרך הכי טובה אחי ובאמת תעשה חיפוש פתחו 3640 תרדים על הנושא אחי בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

יש חיפוש

יש סטיקי בתוכנות

לנעול, הת'ראד מיצה את עצמו

נ.ב

אני מבקש מההנהלה לראות את התר'אדים האחרונים להסיק מסקנות ולעדכן את הסטיקי

הSPAM הורג אותי (מה לעשות יש לי סף נמוך לאחרונה)

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם ממש ישן של אינטל...זה של פנטיום 1 ..........מחשב ממש ישן אבל אני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג אבל אני לא מצליח דרך הביוס........

easytune זה רק לגיגבייט לא??

פורסם

יש חיפוש

יש סטיקי בתוכנות

לנעול, הת'ראד מיצה את עצמו

נ.ב

אני מבקש מההנהלה לראות את התר'אדים האחרונים להסיק מסקנות ולעדכן את הסטיקי

הSPAM הורג אותי (מה לעשות יש לי סף נמוך לאחרונה)

כן..

והם ממש יקשיבו לך ..

xD

ROFL TOTAL!

פורסם
  • מחבר

EASYTUNE זה רק של גיגבייט .....תודה בכל אופן....אם למישהו יש מושג על תוכנה שיכולה לתמוך בכל הלוחות אם או לפחות ברוב ויוכלה לבצע אובר קלוקינג זה יעזור לי ממש כמו שביקשתי מיקודם............בכל מיקרה את השם של הלוח אם אני לא ממש יודע אני רק יודע שהצ'יפסט הוא של אינטל..........וקשה אני חייב תוכנה רק תנו שם....PLZ :s05:

פורסם

יש לי לוח אם ממש ישן של אינטל...זה של פנטיום 1 ..........מחשב ממש ישן אבל אני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג אבל אני לא מצליח דרך הביוס..

1: אם אתה רוצה לעשות O.C רק בשביל להעלות את המהירות בכדי שהמחשב יפעל מהר יותר, אז אני יכול להגיד לך שO.C למעבד של פנטיום 1 ממש לא יתן לך הרבה

2: יכול להיות שאין איפשריות בביוס לעשות O.C לפעמים אי אפשר לשנות את מהירות המעבד,זיכרונות דרך הביוס

3: לא מצאתי תוכנה שתתאים אבל תמשיך לנסות :xyxthumbs:

פורסם

תנסה עם התוכנה CLOCKGEN ... תבדוק בכלל אם היא תומכת בלוח אם שלך ... אם לא אז אל תוריד....

http://www.cpuid.org/clockgen.php

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים