פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אני מחפש לעשות מחשב שקט עד כמה שיותר, ואחד הדברים הראשונים היה לקנות גוף קירור אחר למעבד (A64 3000 venice)קניתי את ה-XP90 של טרמלרייט והשאלה שלי אם הוא יחזיק את המעבד בלי אוברקלוק על טמפ' נמוכה יחסית גם ללא מאוורר מורכב עליו.. כלומר פסיביתודה(ולמי ששואל, העדפתי לקנות אותו ולא את הסוניק-טאוור של טרמלטייק כדי אולי כן להוסיף מאוורר בעתיד.. אולי)
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אמממ......אם אתה בלי אוברקלוק אז זה קירור נחמד מאוד למחשב, שקט ויעילוגם בהחלט תהיה לך אופציה להוסיף מאוורר
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אם קנית אותו אז נשאר לך רק לנסות לא ? אם אתה רואה שהטמפ מספקת אותך והיא טובה אז אל תשים מאורר.....אבל לא חסרים היום מאוררים שקטים שכמעט לא שומעים אותם...תנסה ותראה...
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אפשר גם...אבל מומלץ יותר להשים מאוורר , ובאמת שיש היום מאווררים כ''כ שקטים , שבכלל אבל בכלל לא שומעים.רק אם מקריבים ממש את האוזן
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אתה יכול להשים בלי מאורר כמו שאמרו אבל עדיף עים וכמו שפופקין אמר יש היום מאוררים שקטים להפליא שאתה בכלל לא שומע שהם עובדים בהצלחה ומזל טוב :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מקסימום תעשה לו דאון קלוק קטן ותוריד מתחים..אני לא חושב הוא יגיע למצב הזה......
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים יש לי גם xp-90 בלי מאוורר הוא מתחמם , טבעי לחלוטין , וכעת יש עליו מאוורר של92 mm vantec thermo flow ( מקווה שאיתתי נכון) לא שומעים אותו, הוא פשוט דואג שהגוף קירור יהיה קר תמיד, זה בדוק נגעתי בו . מה שכן זה הרבה תלוי בסירקולציה שנמצאת במארז שלך אני חושב.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר אפשר גם...אבל מומלץ יותר להשים מאוורר , ובאמת שיש היום מאווררים כ''כ שקטים , שבכלל אבל בכלל לא שומעים.רק אם מקריבים ממש את האוזן מה המאוורר 90 או 120 ממ הכי שקט שאפשר למצוא היום?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אבל אתה צריך לדאוג לזרימה נכונה של אוויר כי הוא עשוי מנחושת שלא משחררת טוב
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים יש גם את ה slientcat של TThttp://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htmתפוקה מירבית וגם שקט מאוד
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר אבל אתה צריך לדאוג לזרימה נכונה של אוויר כי הוא עשוי מנחושת שלא משחררת טובהוא עשויי מאלומיניום... דבר ראשוןוהמארז זה ה- SLK3800B של אנטק עם שני מאווררים של 120 ממ שקטים לגמרי.. (מכניס מקדימה, מוציא מאחורה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.