עבור לתוכן

שאלה בקשר לטמפרטורות כרטיס מסך שלי...

Featured Replies

פורסם

73 זאת טמפ' סבבה אבל כמו שאתה אומר הוא מגיע ל83 שאתה משחק ברזולוציות גבוהות כמו שמגיע לך עם כרטיס כזה

אז זה כבר בעיה אתה פשוט יכולך להוסיף עליו מאוורר של מעבד או מאוורר חזק

פורסם

איך בודקים את הטמפרטורה של הכרטיס מסך? תודה.

פורסם

^^

לא לכל כרטיס מסך יש , אבל אני חושב שיש לך , בכל מקרה,אפשר לבדוק בEverest ..

יש לך ?

אם לא,תוריד פה במדור הורדות ..

פורסם

תנסה לקמבן מאוורר שיזרוק אוויר על הכרטיס מסך

:smile1::screwy: ;D

1:אם הוא יוסיף מאוור נוסף לכרטיס את הטמפרטורה תירד אבל צריך לדעת מה הבעיה קודם לא סתם לקרר את הכרטיס מסך אולי הספק לא מספיק חזק להחזיק את כל המערכת ובשל כך המאוורים לא פועלים במלא עוצמתם?

2:אולי בכלל הכרטיס עצמו פגום 83c במאמץ זה כמעט בלתי הגיוני אצלי זה 55c מקסימום במאמץ במנוח 40 ומשהו ולא הוספתי קירור למאוור..

האם יש עדיין אחריות על הכרטיס מסך שלך? כמה זמן יש לך אותו?

אם יש עדיין אחריות והוא יראה להם שבאמת הכרטיס מסך מגיע לטמפרטורות כ"כ קיצוניות הם אומרים לטפל בבעיות האילו כל עוד הוא לא עשה o.c ויש עדיין אחריות על הכרטיס אין סיבה לא ללכת לבדוק חשוב לבדוק ולשאול שהבדיקה עצמה לא עולה כסף במקרה שלא מוציא תקלות אבל אם הוא יאמץ אותו זה יגיע לטמפרטורת קיצוניות במקרים שהכרטיס לא אומר להגיע..

פורסם
  • מחבר

המחשב חדש ויש לי אותו כולה שבוע ואני באמת יקח אותו למעבדה ביום שישי...

פורסם

דחוף..

מאיזה חנות קנית?

פורסם
  • מחבר

Lamir

פורסם

הבנתי ...

פורסם

היי יש לי את אותו הכרטיס ואני במנוחה על 51

זה נראה לכם בסדר ?

פורסם

Mr.niceguy היחידי שבאמת אמר דברים נורמלים פה.

אני מסתכל ומסתכל, הודעה אחר הודעה ואני רואה שכל חמור שקופץ בראש אומר: "לך תיקנה מאוורר".

הבן אדם פאקינג קנה כרטיס מסך מעולה לפני שבוע! מה מאוורר?! שילם 1000 ומשהו שקל,

לכרטיס מסך הכי טוב של 66GT ואתם רוצים שהוא ייקנה מאוורר??! אז מה הקטע פה??

חזרה לדברים של Mr.niceguy.

פותח הנושא, תשים לב להודעה שלו, יותר מכל הודעה אחרת פה.

הכרטיס מסך כנראה (מאוד!) פגום או שיש בעייה בספק אבל ממש ממש קשה להאמין...

הכרטיס מסך פגום, כמעט בטוח.

שכח, פשוט תשכח, תוציא לך מהראש ומכל פינה נידחת בגוף - לקנות מאוורר! FORGET IT!

בקשר להודעה מעליי:

אכן גם לי יש כזאת טמפ', אותו הכרטיס, אך אני לא יודע אם זה בסדר...סביר להניח שכן.

פורסם

לא מבין למה אתם מלחיצים כך את הבחור... 83 במאמץ ברזולוציות גבוהות זה חם, אבל לא קריטי. יש כאלה שכבר חודשים מריצים 6600GT בסביבות ה 90 במאמץ ולא קורה כלום.

לי יש 6600GT לידטק AGP רגיל ובקיץ הגיע בלי בעיה ל 91... :)

כשפרקתי את המאוורר ראיתי שיש 4 עיגולים קטנים מפלסטיק מתחת לרדיאטור. כנראה שאלה הפריעו למגע אופטימלי בינו לGPU.

על כל פנים הרכבתי על הכרטיס זלמן VF700 עם ארקטיק סילבר ואיבדתי כ 35 מעלות.

התוצאה שלך ב MARK05 יפה מאוד. אחלה כרטיס.

פורסם

הגזמתם קצת הייתי אומר... זה שהוא מקבל 83 בפעם נדירה בפאר קריי בסדר אפשר להבין אבל אם במאמץ הכרטיס סביב ה 70+- אין שום בעיה...

אין צורך להלחיץ את הבחור כל כך ואני בספק שהכרטיס פגום, אבל תמיד שווה לעשות בדיקה.

בכל מקרה תראה אתה יכול להשאיר את המצב כמו שהוא אבל ברור שזה לא יהיה רצוי, אם אתה יכול באמת תשקיע עוד 150 שקל לקירור טוב יותר (למרות שאני חושב שבאמת זו לא הבעיה הספציפית) ותנקה את המארז שלך (חוטים) ואבק כמו שהציעו לך, וכמובן אם אין לך מאוורר על הדלת אולי תעשה איזה מוד קטן כמו שאני עשיתי ממש מול הכרטיס מסך (במארז הישן שלי)

בהצלחה.

פורסם

83 מעלות במאמץ זה בהחלט לא חם לכרטיס 6600GT! כל עוד הוא לא רואה שום ארטיפקטים אז אין לו בכלל מה לחשוב על להחליף קירור - והכרטיס עצמו גם לא פגום! הכרטיסים האלה בנויים לעבוד על טמפ' של 100 מעלות ויותר, ובגלל זה גם נחשבים לכל כך טובים ל-OC.

בעיניי השיטה הכי טובה שלך לבדוק אם הכל תקין זה להריץ 3Dmark05 ב-3 לופים. אם במשך שלושת הלופים לא הופיע ארקטיפקט אפילו ההכי קטן אז אתה יכול להסיר כל דאגה מליבך.

פורסם

83 מעלות במאמץ זה בהחלט לא חם לכרטיס 6600GT! כל עוד הוא לא רואה שום ארטיפקטים אז אין לו בכלל מה לחשוב על להחליף קירור - והכרטיס עצמו גם לא פגום! הכרטיסים האלה בנויים לעבוד על טמפ' של 100 מעלות ויותר, ובגלל זה גם נחשבים לכל כך טובים ל-OC.

בעיניי השיטה הכי טובה שלך לבדוק אם הכל תקין זה להריץ 3Dmark05 ב-3 לופים. אם במשך שלושת הלופים לא הופיע ארקטיפקט אפילו ההכי קטן אז אתה יכול להסיר כל דאגה מליבך.

1:נכון הכרטיסים הללו יכולים לעבוד בטמפרטות גבוהות מבלי להשרף בזכות זאת הם נחשבים לכרטיסי מסך טובים לO.C

2: טמפרטורה של 83c נחשבת לגבוה בשביל כרטיס מסך של 6600GT אפילו שהוא יכול להגיד לטמפרטורות גבוהות יותר אבל עדיין במאמץ הוא לא אומר לעבור את ה70...

איזה מאוור יש לך? ממתי הכרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים