עבור לתוכן

כל מי שראה כוכב נולד אתמול - כנסו!!!

Featured Replies

פורסם

gayasthis.jpg

KTHXBYE

פורסם

gayasthis.jpg

KTHXBYE

negative144td.jpg

:kopfpatsch::nixweiss:

פורסם

מה זה KTHXBYE?

פורסם

מה זה KTHXBYE?

:o

ok thanks bye

פורסם

תוכנית מפגרת

פורסם

no shit?

אבל כל עוד יש נערות מגיל 4-16 התוכניות האלה ימשיכו :o

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח ענק... בדיוק מה שחשבתי לעצמי כשראיתי את הכותרת של הת'רד.....

השאלה היא, ידידי הג'ינג'י, למה בכלל ראית כוכב נולד ?

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

בדיוק שהכריזו על הזוכה התיישבתי באגאדיר עם חברים וכול המלצריות ורוב האנשים שם צפו בזה על הפלזמות. :-X

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

מחזק את פותח הת'ארד...

פורסם

טוב, די, אני לא יכול להתאפק.

אני חושב שזאת חוצפה לפתוח את הת'רד הזה, ואני לא מבין למה הוא נשאר פתוח.

איזו זכות יש לכם לזלזל וללעוג לאנשים מסוימים ו/או להעדפות טלוויזיוניות?

ציפיתי שאחד המנהלים יעיר, אבל Milford היקר רק הצטרף... אממ... מצד שני זה היה קצת צפוי, אתה ממש לא משמש דוגמא למשתמשים אחרים, אז למה אתה והצוות מצפים מאחרים שיכבדו את חוקי הפורום?

אני גם בטוח שיש איזשהו סעיף בתקנון לגבי השמצה/העלבה.

ו-SamurAchzar - המעשה לא היה יפה, אבל ממך אני לא מצפה ליותר. אולי יש לך ידע טכני וניסיון, אבל על כבוד מינימלי ועל פתגמים כמו "ואהבת לרעך כמוך" לא שמעת מעולם. את זה כבר ראינו בעבר.

ורק הבהרה - הת'רד הזה לא מרגיז בגלל שאני מעריץ כוכב נולד (אני ממש לא), אלא מתוך עיקרון.

פורסם

ורק הבהרה - הת'רד הזה לא מרגיז בגלל שאני מעריץ כוכב נולד (אני ממש לא), אלא מתוך עיקרון.

כן, בטח...

gay%20boy.jpg

פורסם

הבהרה 2 - ראיתי אתמול את הגמר.

בכלל אני סולד מכל ההתנהלות של מנהלי האתר ומקורביהם, שמרשים לעצמם מה שמשתמשים אחרים לא יעיזו.

רוצים דוגמא? ההודעה שמעלי.

עריכה:

קצת משעמם לי הערב (בכל זאת כבר לא משדרים כוכב נולד), אז אני אביא ציטוטים נבחרים מתוך התקנון (פסקה ראשונה):

הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.

הודעות סתמיות וחסרות תוכן ו/או הודעות המכילות כל סוג של ספאם, לא מקובלות. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם.

יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא.

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

הוא "מעליב" את התוכנית, אף אחד כאן לא פגע באף משתמש ו/או כל בן אדם אחר על פני כדור הארץ באופן אישי...

זה בדיוק כמו שמישהו יגיד "איזה אפסים ביתר ירושליים, איך הם הפסידו למכבי ת"א !!" ואתה תתמרמר בשם כל אוהדי ושחקני הקבוצה ש"נפגעו" מההודעה... ::)

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

הוא "מעליב" את התוכנית, אף אחד כאן לא פגע באף משתמש ו/או כל בן אדם אחר על פני כדור הארץ באופן אישי...

זה בדיוק כמו שמישהו יגיד "איזה אפסים ביתר ירושליים, איך הם הפסידו למכבי ת"א !!" ואתה תתמרמר בשם כל אוהדי ושחקני הקבוצה ש"נפגעו" מההודעה... ::)

כל מי שראה כוכב נולד אתמול - כנסו!!!

הוא לא מעליב את התוכנית ,הוא מעליב כל בנאדם בכדור הארץ שראה את התוכנית כוכב נולד ::)

בכלל התראד הזה הוא ספאמי לחלוטין,אני בכלל לא הייתי מצפה ממך עומרי לכתוב בו הודעה ובטח ובטח לא לעודד את ההודעה ע"י "חחחחחחחח.......ענק" ,אלא לנעול אותו ולתת את הדין למי שפתח אותו בדיוק כמו שעשו במקרה שלי לפני כמה ימים.

ועוד משהו,מתן,רצית דוגמא,קיבלת דוגמא..........! דוגמה יותר ממושלמת על מה שדיברנו בפרטי....... :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים