פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים ללא ברירה נאלצתי להתעניין בקירור עבור המחשב החדש שלי במיוחד עבור הכרטיס מסך שמתחמם לו...באותה הזדמנות חשבתי על קירור כול המארז בתקציב פתוח אבל לא מופרזורציתי לדעת אם אני מעלה פה תמונה חדה וברורה של המחשב מבפנים תוכלו להנחות אותי איך להרכיב את אביזרי הקירור במחשב? ואיך להתקין אותם? כי אני בלי שום נסיון בנושא...אולי הרכבתי דיסקים קשיחים וכונני CD אבל שום דבר מעבר לזה......במארז שלי יש מקום למאוורר גדול מאחורה נראה לי 80 מ"מ ואפילו עוד מקום עכשיו שאני מסתכל שוב....
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים שלח תמונה וננסה ... תקרא גם את המדריך פה באתר לקירור המארז http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים תגידו חברה אם אני יביא לכם תמונה של המארז שלי מבפנים אתם יכולים לנסות לעזור לי או שאני צריך לפתוח תרד אחר כי המחשב שלי מתחמם ואני לא יודע מה לעשות
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר מיצטער על ההקפצה אבל רק בשביל למנוע ספאם רציתי שתגידו לי איזה תמונות אתם מצפים ממני להעלות?של הכרטיס מסך עצמו? של הסביבה שלו? של המארז בכללי? פשוט כדי שאני לא יעלה תמונות מיותרות...
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מיצטער על ההקפצה אבל רק בשביל למנוע ספאם רציתי שתגידו לי איזה תמונות אתם מצפים ממני להעלות?של הכרטיס מסך עצמו? של הסביבה שלו? של המארז בכללי? פשוט כדי שאני לא יעלה תמונות מיותרות...תמונה של הכרטיס מסך+הסביבה הכללית לראות את החוטים כל מה ששם לראות שאין באלגן עם החוטים שיש סירקולציה טוב השל אוור תקנו אותי עם אני טועה...
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר 4 תמונות מצורפות.בנוסף רציתי לומר כמה דברים:-יש לי רק חיבור חשמל (מולקס) אחד פנוי.-החוטים של הספק מסורבלים מאוד -חיבורי SATA ?(ככה קוראים לזה?) של ההארדיסקים והסידירומים עבים ומגושמים.-והאיורור של המחשב שלי כולל: 1 מול ההארדיסק, 1 על דלת הפתיחה של המארז ו-1 מולבש על המעבד[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים תראה איזה בלאגן יש לך עם החוטים של הספק.... תשים אזיקונים ותסדר אותם ....
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים סידרת את כל החוטים ?אני ממליץ לך להרכיב מאורר מאחורה שיוציא אויר .... אני חושב שזה מקום למאורר 120מ"מ...
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אוקיי.סידרת את הכבלים?יפה.עכשיו, תוסיף מאוורר 120 מ''מ שמוציא חום מהמחשב מאחורה.ותוסיף עוד מאוורר 80 מ''מ ליד הארדיסק,[אמרת שיש כבר אחד,אם ניתן להכניס עוד אחד,תביא עוד אחד].וזהו כעקרון אני חושב.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר אבל יש לי בעייה ספציפית עם ההתחממות של הכרטיס מסך...ולאיפה אני יחבר את כול המאווררים עליהם אתם מדברים?יש לי רק חיבור מולקס אחד פנוי והוא גם צמוד מאוד ולא גמישמאיפה אני יכול להשיג מפצל מולקס או משהו כזה אם יש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.