פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים תמונה כללית של איזור המחשב... תמונה של דלת המארז פתוח למי שלא רואה בגלל הפלאש אז יש שם צורב DVD של NEC וצורב רגיל של NU. צפייה פנימית: לא כ"כ ברור אבל זה קירור להארדיסק...2 מאווררים: My Big Typhoon: תמונה פנימית כוללת: המחשב בחושך: המאוורר של הקירור לכרטיס מסך, Slincer:
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר לא היה לי מושג איפה להדביק....ראיתי עוד אנשים ששמים פה תמונות אז.... \:
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר זה רק נראה צפוף...אבל יש דיי מקום...פשוט הגופי קירור של המעבד והכרטיס מסך ממש תופסים מקום \: אבל זה שווה (:
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר תתחדש נראה פצצה ! אתה עושה אוברקלוק או משהו בקרוב ? שמע אני יגיד לך ת'אמת...אני לא יודע אם שווה וכדאי לעשות אוברקלוק כי המחשב מריץ כל דבר במהירות בלי לחשוב...אני מקודד 3 סרטי DVD בבת אחת תוך שעה וחצי שזה מאוד אבל מאוד מהר! אמממ....כל המשחקים רצים על רזולוציה גבוהה ואיכות הכי HIGH שאפשר. אז לא נראה לי שאני יעשה...קניתי את הקרור סתם בשביל שהרכיבים יהיו לי קרים מהרגיל ואולי לאוברקלוק בשלב מאוחר יותר...תודה על התגובות. ואם יש הצעות אז בכיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.