פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אהלן בגלל שביקשו בנושא הקודם תמונות ושאלו איך עושים אזז החלטתי להביא מדריכון קצר ... מצרכים : מספריים חזקות (כי צריך לגזור פלסטיק עבה ) מאורר של מעבד (אני השתמשתי במאורר של p4 3.0 mhz presscot ) אזיקונים כושר אילתור ... שלב 1 : לבחון את הכרטיס לבדוק באילו מקומות אנחנו יכולים לתפוס את המאורר ושלא יפגע בשום רכיב אחר ... שלב 2 : אחרי שמצאנו את המקומות שאיתם אפשר לעבוד עושים את הדבר הבא ... בודקים שהבסיס של המאורר ישר ( לרוב המאוררים יש כאילה תופסנים שנתפסים על ההיטסינק ניצתרך לחתוך אותם כדי שהמאורר ישב ישר דוגמא : שלב 3 : לחבר עם האזיקונים בזה אני לא ממש יכול לעזור לכם בגלל שיש לכולם כרטיסים שונים אבל אני ירא לכם את שלי ... אני הישחלתי את האזיקון בין הרווחים של ההיטסינק והחזקתי את המאורר על גוף הקירור בלחץ משתי הצדדים יש רק להיזהר שהאזיקון לא יגע במאורר עצמו : זהו מקווה שעזרתי ? על כל שאלה אפשר לפנות אלי ... ולסיום תמונה אחרונה :
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים כל הכבוד על ההשקעה ועל התוצאות אבל...בתמונה האחרונה זה נראה כאילו המאוורר לא מהודק חזק מספיק. תקן אותי אם אני טועה.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר זה כן מהודק לא ממש רואים אבל זה תפוס על חתיכה של פלסטיק זה כאילו מותח את האזיקון כלפי מעלה !
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר לא הבנתי את השאלה ? אם אתה שואלה כמה זה שיפר לי אזז מ 62-3 ל53-4 מעלות ...
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים לאן אתה מחבר את הכבל של המאוור כדי לתת לו חשמל?הרי המאוורר המקורי עובד כבר על אחד...
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים לאן אתה מחבר את הכבל של המאוור כדי לתת לו חשמל?הרי המאוורר המקורי עובד כבר על אחד...לחיבור של מאורר אחר...או לחילופין לחיבור מולקס פנוי או לחיבור של פלופי...(עם חוטי חשמל להארכה)....
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אפשר תמונה(יש לי מאוורר של פנטיום 2 שאני לא צריך ואני רוצה לנסות את זה)...
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר תודה רבה חברה באמת הכל בשיבלכם ...נוו מה מישהו ניסה ? תנסו ותעדקנו אותנו עם התוצאות שלכם ? לדעתי סתם חבל לבזבז את המדריך צריך לפתוח איזה דביק של מדריכים קטנים ולשים שם ? מה אתם אומרים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.