עבור לתוכן

ערב טוב, אני מחפש מישהו שיודע טוב טוב לעשות אנימציות למשחקי מחשב.....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא, אני צריך שהגרפיקה תהיה ברמה גבוהה כי זה מה שעושה את המשחק.............

• תגובות 197
  • צפיות 19.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

boom לא נראה לי שהוא מדבר על ברמה גבוהה כמו המציאות, אלה ברמה מספיק מציאותית, כמו שיש במשחקים שהוא מחכה כמו PIRATES וכו'... הבעיה שגם משחקים כאלו לוקחים כמה שנים של עבודה, ועובדים עליהם עשרות אנשים ומספר גרפיקאים / אנימטורים / ציירים וכו'...

אני בהחלט מסכים שאם אין לך ניסיון בזה, אתה צריך להתחיל עם שאיפות קטנות יותר...

והמשפט שאמרת:

לא, אני צריך שהגרפיקה תהיה ברמה גבוהה כי זה מה שעושה את המשחק.............

שתהיה לי בריא, אם זה מה שאתה חושב, עדיף שבכלל לא תעשה את זה... משחקיות עושה את המשחק, הגרפיקה הרבה, אבל הרבה פחות חשובה, במיוחד בדברים כאלו...

פורסם
  • מחבר

IceBreak, אז איזה גרפיקה אתה מציע???

פורסם

תלוי במה שאתה רוצה ויכול לעשות... אם אתה יכול להשתמש/לפתח מנוע תלת מימדי סביר, אז תעשה משהו סטייל PIRATES (אני מניח שאתה מכיר את המשחק, ואת החידוש שלו שיצא בשנה האחרונה?)

אם לא, אז תעשה משהו דו-מימדי שעשוי יפה כמו משחקי ה MYST (או משהו ברמה קצת יותר נמוכה, כמו ה QUEST של פעם)..

פורסם
  • מחבר

לא, אני מחפש גרפיקה כמו של המשחק דום 3, שיצא לא מזמן או אפילו גרפיקה סבירה, גרפיקה איכותית ויפה, אני לא מחפש כמו הגרפיקה של הפיראטים, על אף שאני לא יודע מה החידוש, אני אשמח אם תפרט לי קצת אבל בגדול, אני מחפש גרפיקה סבירה, איכותית ויפה.............

פורסם

אם לא שיחקת בחידוש של PIRATES, תנסה, יש גרפיקה חדשה, והמשחק נשמע זהה למה שאתה רוצה לעשות..

מעבר לכך, יש לך מושג כמה אנשים עבדו על DOOM3 וכמה שנים וכמה מיליוני דולרים השקיעו בפיתוח שלו?

פורסם
  • מחבר

טוב, בוא אני יגיד לך איזה גרפיקה אני רוצה:

גרפיקה יפה ואיכותית..............

פורסם

סבבה, לך על זה.. ברור לך שאתה צריך לעשות עם הגרפיקה שלך משהו...

אתה צריך מישהו שיכתוב קוד (או להשתמש במשהו מוכן) שישתמש בגרפיקה ויעשה משהו...

יש לך בכלל ניסיון קודם בפיתוח משחקים או בתכנות בכלל ?

פורסם
  • מחבר

ואתה יודע לעשות גרפיקה???

פורסם
  • מחבר

כי אני צריך עזרה בזה.............

אני לא יכול לבד אחי, תבין אותי..............

פורסם

אם כבר, אני יותר תכנת מגרפיקאי, אבל בכל מקרה, נראה לי שהבעיה הרבה יותר שורשית אצלך מ"לעשות משחק" או "לעשות גרפיקה"..

אל תתחיל פרויקט בלי שיש לך איזה מושג לגבי מה אתה הולך להיכנס... רוב הדברים האלו נגמרים הרבה לפני שהם מתחילים, אחרי כמה זמן אתה מבין פשוט שזה קשה ונמאס לך...

ותקרא את חוקי הפורומים, אין לעשות שתי תגובות אחת אחרי השניה, בשביל זה יש לך כפתור "עריכה" ליד התגובות שלך..

פורסם
  • מחבר

תישמע, יש לי שותף שיודע לעשות כבר את כל הרכישות והמכירות של הסחורה, חסר רק:

1. גרפיקאי טוב, מומחה, שמבין בגרפיקה למשחקי מחשב שיוכל להושיט לי יד לעזרה ואני יתאר לו בדיוק מה אני צריך.

2. מישהו שיודע להכין את הבוטים, האנשים שזזים.

3. הצלילים לא בעיה.

4. השחקן שאיתו אני משחק במשחק.

יש עוד משהו ששכחתי???

פורסם

מי משלב את הגרפיקה לתוך המשחק ? (גרפיקאי יודע רק לצייר / לבנות מודלים, לא לתכנת את השילוב שלהם).

מעבר למכירה / קניה, אתה רוצה גם לשלב דברים כמו מסעות ביום, קרבות ים וכו'.. מי מתכנת את כל הלוגיקה של זה ?

אני לא מצאתי שהזכרת את המילה "תכנת"

פורסם
  • מחבר

ציטוט: מעבר למכירה / קניה, אתה רוצה גם לשלב דברים כמו מסעות ביום, קרבות ים וכו'..

אני לא מצאתי שהזכרת את המילה "תכנת"

ואת מה שאמרת בציטוט שלמעלה, אתה יכול לעשות את זה, בינינו???

בסדר, בוא נעזוב את הגרפיקה בצד, אם אתה רציני, אתה שותף אמיתי, גבר שבגברים ומוכן ללכת לאתגר שכזה עד הסוף, אני מזמין אותך להיות שותף לעסק הזה, אני אף ארשום לך את הרעיון, את הקונספט שעומד מאחורי משחק זה כי אני בן אדם של שאיפות, אם אתה כזה, בבקשה, אני מוכן ואף יותר מזה, מזמין אותך להשתתף בפרויקט הזה, מה, יותר מזה חבר???

מה אתה אומר???

פורסם

לא הבנתי רק משהו אחד, מה אתה עושה בכל הפרוייקט הזה?

ושיהיה לכם בהצלחה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים