פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אתמול הגיע אלי תכנאי של תמי4 כדי לתקן את התמיבר שלנו החדש שמוזג לבד .. קיצר הוא פתח אותו כדי להחליף חלקים ומה אני רואה מדחס בגודל סביר רדיאטור קיצר כמעת כל מה שצריך לקירור גז שיתאים לחדר... וזה בטוח יותר זול מליקנות אחד מוכן ... אני צריך לבדוק כמה עולה רק המכשיר של התמי4 ואני יודע לכם ... מה אתם אומרים ?
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים לפי דעתי המדחס הזה פצפון הוא סך הכל מקר מים מטמפ' של 27 מעלות ל בערך 4 מעלות.אתה צריך מדחס הרבה יותר חזק בשביל לקרר ל -50
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים כן אבל בוא נגיד שזה הרבה יותר טוב מקירור אוויר כך שזה עדיין נחמדולזה שמעליי אם לא הבנת הוא רוצה קירור מים לא קירור גז כך שממש לא צריך מינוס 50
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אתמול הגיע אלי תכנאי של תמי4 כדי לתקן את התמיבר שלנו החדש שמוזג לבד .. קיצר הוא פתח אותו כדי להחליף חלקים ומה אני רואה מדחס בגודל סביר רדיאטור קיצר כמעת כל מה שצריך לקירור גז שיתאים לחדר... וזה בטוח יותר זול מליקנות אחד מוכן ... אני צריך לבדוק כמה עולה רק המכשיר של התמי4 ואני יודע לכם ... מה אתם אומרים ? ובכותרת "קירור מים בגודל הנכון בדיוק מתחת לאף!"חח
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר חחחחחחחחחחח מצתער חברה היתרגשתי קצת ....היתבלבלתי זה אכן קירור גז ולא מים פשוט המכונה היא למים אזז היתבלבל לי קצת חחחח אבל אחי -5 זה מצויין מה לא אפשר להגיע לביצועים ממש טובים ?!
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים חחחחחחחחחחח מצתער חברה היתרגשתי קצת ....היתבלבלתי זה אכן קירור גז ולא מים פשוט המכונה היא למים אזז היתבלבל לי קצת חחחח אבל אחי -5 זה מצויין מה לא אפשר להגיע לביצועים ממש טובים ?! מה נסגר איתך
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר המדחס לא קטן בכלל הוא בגודל שרואים בתמונות שאנשים עושים קירור ביתי .... אולי אני יפתח את הקופסא וירא לכם ....
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים דבר ראשון, הוא יקר[לא יודע כמה,אבל הוא ממש יקר.]דבר שני,אתה לא תקבל ביצועים כ''כ טובים,זה כולה מדחס מעפן , שלא יקרר בגרוש.כמה תראה שיפורים?במאקסימום 20 מעלות.לא עשית בזה כלום . . אמממבקיצור , שכח מזה . .זה לא מיועד למה שאתה רוצה בנאדם..
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים לקירור גז לא ניתן להשתמש בזה! אבל....לקירור מים (Water Chiller) זה יהיה תותח(גם אני גם חשבתי על הכיוון הזה) ויכול בקלות להוריד לך את הטמפ' מתחת לטמפ' החדר.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים יהיה לך עיבוי בתוך המחשב אולי המעבד יהיה יותר קר אבל המחשב יהיה יותר שרוף
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים ובכן אחד החסרונות הבולטים זה עיבוי על הצנרת, אבל כמובן את זה ניתן לפטור ע"י ציפוי הצנרת בחומר בידוד.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מה אתה מתרגשים?? \=תמי 4 עולה בערך 2500-3000 שקל ואני מדבר על הישנים. החדשים החכמים בטח עולים יותר...
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אין לך מושג כמה פעמים ביום אני מסתכל על המי-עדן בר שלי וחושב בדיוק אותו דבר.חבל רק שאני חתום של שטר בטחון של איזה 2000 שקל אם אני לא מחזיר אותו שלם בתום תקופת השימוש.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים עם הישנים עולים 3000 שקל לא שווה את ההשקעה.... אפשר כבר לקנות קירור גז מיקצועי של EMP ב3500
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.