עבור לתוכן

קירור גז בגודל הנכון בדיוק מתחת לאף !

Featured Replies

פורסם

אתמול הגיע אלי תכנאי של תמי4 כדי לתקן את התמיבר שלנו החדש שמוזג לבד .. קיצר הוא פתח אותו כדי להחליף חלקים ומה אני רואה מדחס בגודל סביר רדיאטור קיצר כמעת כל מה שצריך לקירור גז שיתאים לחדר... וזה בטוח יותר זול מליקנות אחד מוכן ... אני צריך לבדוק כמה עולה רק המכשיר של התמי4 ואני יודע לכם ... מה אתם אומרים ?

פורסם

לפי דעתי המדחס הזה פצפון הוא סך הכל מקר מים מטמפ' של 27 מעלות ל בערך 4 מעלות.

אתה צריך מדחס הרבה יותר חזק בשביל לקרר ל -50

פורסם

כן אבל בוא נגיד שזה הרבה יותר טוב מקירור אוויר כך שזה עדיין נחמד

ולזה שמעליי אם לא הבנת הוא רוצה קירור מים לא קירור גז כך שממש לא צריך מינוס 50

פורסם

אתמול הגיע אלי תכנאי של תמי4 כדי לתקן את התמיבר שלנו החדש שמוזג לבד .. קיצר הוא פתח אותו כדי להחליף חלקים ומה אני רואה מדחס בגודל סביר רדיאטור קיצר כמעת כל מה שצריך לקירור גז שיתאים לחדר... וזה בטוח יותר זול מליקנות אחד מוכן ... אני צריך לבדוק כמה עולה רק המכשיר של התמי4 ואני יודע לכם ... מה אתם אומרים ?

ובכותרת "קירור מים בגודל הנכון בדיוק מתחת לאף!"

חח

פורסם

למחוק.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחח מצתער חברה היתרגשתי קצת ....היתבלבלתי זה אכן קירור גז ולא מים פשוט המכונה היא למים אזז היתבלבל לי קצת חחחח אבל אחי -5 זה מצויין מה לא אפשר להגיע לביצועים ממש טובים ?!

פורסם

חחחחחחחחחחח מצתער חברה היתרגשתי קצת ....היתבלבלתי זה אכן קירור גז ולא מים פשוט המכונה היא למים אזז היתבלבל לי קצת חחחח אבל אחי -5 זה מצויין מה לא אפשר להגיע לביצועים ממש טובים ?!

מה נסגר איתך  :screwy::nixweiss::bash:

פורסם
  • מחבר

המדחס לא קטן בכלל הוא בגודל שרואים בתמונות שאנשים עושים קירור ביתי .... אולי אני יפתח את הקופסא וירא לכם ....

פורסם

דבר ראשון, הוא יקר[לא יודע כמה,אבל הוא ממש יקר.]

דבר שני,אתה לא תקבל ביצועים כ''כ טובים,זה כולה מדחס מעפן , שלא יקרר בגרוש.

כמה תראה שיפורים?

במאקסימום 20 מעלות.

לא עשית בזה כלום . .

אמממ

בקיצור , שכח מזה . .

זה לא מיועד למה שאתה רוצה בנאדם..

פורסם

לקירור גז לא ניתן להשתמש בזה! אבל....

לקירור מים (Water Chiller) זה יהיה תותח(גם אני גם חשבתי על הכיוון הזה) ויכול בקלות להוריד לך את הטמפ' מתחת לטמפ' החדר.

פורסם

יהיה לך עיבוי בתוך המחשב אולי המעבד יהיה יותר קר אבל המחשב יהיה יותר שרוף

פורסם

ובכן אחד החסרונות הבולטים זה עיבוי על הצנרת, אבל כמובן את זה ניתן לפטור ע"י ציפוי הצנרת בחומר בידוד.

פורסם

מה אתה מתרגשים?? \=

תמי 4 עולה בערך 2500-3000 שקל ואני מדבר על הישנים. החדשים החכמים בטח עולים יותר...

פורסם

אין לך מושג כמה פעמים ביום אני מסתכל על המי-עדן בר שלי וחושב בדיוק אותו דבר.

חבל רק שאני חתום של שטר בטחון של איזה 2000 שקל אם אני לא מחזיר אותו שלם בתום תקופת השימוש.

פורסם

עם הישנים עולים 3000 שקל לא שווה את ההשקעה.... אפשר כבר לקנות קירור גז מיקצועי של EMP ב3500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים