פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים הייתי אתמול אצל חבר שלי שביקש שאני יסדר לו את המחשב.המחשב שלו עושה ריסט כל פעם אחרי שמסך הטעינה של הווינדוס מסתיים (גם במצב בטוח). החזרתי את הBIOS לערכי ברירת מחדל אבל הבעיה נמשכה.אחר כך הכנסתי את התקליטור התקנה של WinXP נכנסתי לrecovery concole וגם שם, אחרי שבחרתי להכנס להתקנת ווינדוס נוכחית המחשב עשה ריסט.איך אני יכול לדעת אם זאת בעית חומרה או ווירוס? (חוץ מפרמוט)המחשב שלו זה ככה:Pentium 4 2667MHz1024MB RAMGeForceFX 5200 128MBAsus P4533 Series250W Power Supply
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים יכול להיות הרבה דברים,אבל אני נתקלתי במקרה שהבעיה הייתה הכרטיס זיכרון.אם יש כמה כרטיסים תנסה לבדוק אחד, אחד או לחילופין (גם במקרה שיש רק אחד) אם תוכל להשיג כרטיס לנסות לבדוק...בהצלחה,טל
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים תעלה את הקובצי מינידאמפ ואז נוכל לדעת אטם הווינדוס חושב שזה תוכנהבנוסף תבדוק טמפרטורות, שים יד על המעבד ועל הכרטיס מסך בזהירות (לא לקבל כוויה) ותרגיש אם הם מאוד חמיםפ
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר לפי הBIOS זה הטמפ של המעבד היא 44 מעלותנגעתי בכרטיס מסך והוא לא היה חם במיוחדזה שזה קרה גם בrecovery console מצמצם את האפשרות שזאת בעית תוכנה?ומזה מינידאמפ?
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים זה מאוד נשמע כמו בעית תוכנה של הווינדוסקובצי מינידאמפ נמצאים בספריה "windows"/minidumpתנסה להגיע אליהם במצב דוס או בעזרת דיסק הפעלהתדחוס ותעלה לכאן
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר ניסיתי להכנס לתיקיה של הwindows דרך הrecovery console וזה לא עבד (המחשב עשה ריסט)אני יוכל לנסות דרך דיסקט אתחול אבל לא לפני יום חמישיניסיתי להכנס לתיקייה של המינידאמפ במחשב שלי והווינדוס לא מצא אותהמה הכתובת המלאה שלה?
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים בדיוק כמו שכתבו כאן למעלהwindows-->minidumpבהנחה שוינדוס מותקן על כונן C אזc:\windows\minidumpנסה להיכנס במצב דוס אם זה אפשרי בלי וינדוס ולהעתיק אותם לדיסקט דרך דוס אם זה אפשרי כמובן!
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים זאת בעיית חומרה או וירוס. אני לא היית מהמר על וירוס. לדעתי תתחיל מלנסות לבדוק את הה HD עם כלי חיצוני של יצרן הכונן. גם בדיקה עם MEMTEST יכולה לעזור פה.אם יש לך knoppix או כל livecd אחר של לינוקס תנסה להעלות אותו. אם הוא עולה זה כנראה בעייה של HD אם לא כנראה זכרון או בעיית חומרה אחרת.
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים גם לי קרה מקרה דומה ובסוף התברר שאחד מכרטיסי הזכרון נדפק...תנסה להוציא כל פעם כרטיס אחד ולבדוק אם המצב משתנה.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אצלי היה משהו דומה, בסוף הסתבר שזה היה בגלל הכרטיס טלוויזיה...בשביל לסדר את זה הייתי צריך להוציא אותו, לפרמט ולהתקין מחדש וינדוס :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.