עבור לתוכן

UseNeXT תוכנת שיתוף חדשה

Featured Replies

פורסם

זה כנראה אמור להיות הדבר הבא

התוכנה מבוססת על הורדה משרתים ויש תעריפים להורדה ממש נמוכים 30c לגיגה או משהו כזה למכורים ותשלומים חודשיים עד שנתיים

(כן זה בתשלום)

אבל אני לא בא לעשות פרסום כי עד כמה שאני הבנתי זה לא חוקי להוריד כאלה דברים (סרטים שירים וכל מה שנמצא תחת הגנת זכויות יוצרים)

למרות שזה בתשלום לא נראה לי שהכסף הולך למשו חוץ מתחזוקת השרתים.

וקראתי שמועות שבגללם אני מדפיס פה הודעה, בצוות האדמינים שלהם קיים עורך דין שיש לו גישה לכל הIPים של מי שמשתמש בתוכנה והוא יכול להשתמש בהם כנראה. הפרטים לא ממש ידועים כי זה שמועה.

וקראתי שאולי מיקורוסופט היא זאת שמריצה את הדברים מאחורי הקלעים בשביל לעקוב אחרי הורדות משתמשים וכדומה.

אני פותח את התרד הזה על מנת לשמוע מכם מסניון שיש לכם ואולי למנוע אסונות שעלולות לקרוא לאנשים פה אם הם התחילו להשתמש בתוכנה.

לפי דעתי כדי שנדע מה זה בדיוק לפני שאנחנו הולכים להשתמש בזה

כי הרעיון של התוכנה ממש רעיון אדיר להתחבר לשרת ולהוריד מה שבא לך במהירות מדהימה אולי אפילו במקסימום פס!

פורסם

גישה ל-IP של משתמשים זה בסיסי, לכל מנהל אתר (כן גם זה) יש גישה לכל מספרי ה-IP של כל מי שגולש באותו האתר, לדעת מי מסתתר מאחורי המספר - זה כבר משהו אחר לגמרי וזה מצריך צו בית משפט (שכן את ההצלבה הזאת בין מספרי IP לבית האנשים האמיתים יכולה לעשות רק ספקית האינטרנט אצלה רשום הגולש והיא לא ששה לספק את המידע הזה).

תעזוב שטויות.

פורסם
  • מחבר

הקטע זה לא שיש לו את ה IP את זה אני יודע שי לכל אדמין של אתר שאתה לכנס אליו שלא לדבר את תוכנה ושרת זאתה מתחבר אליהם בחיבור ישיר

הבעיה זה שזה נראה מפוקפק מידי ושלעומת האתרים המתחרים שדורשים תשלום לקבתים ושירים התעריפים גבוהים בהרבה

זה ברור לי שאף אחד פה לא הולך לקנות את זה הוא הולך "להשתמש בזה של שכן שלו" או משו אבל זה לא ברור שזה לא תרמית כדי להכניס את המשתמשים הכבדים לכלא או משו

בניגוד לתוכנות שיתוף של P2P שניתן לתרץ את השימוש בו בדרכים שונות ומרובות אבל פה ככה זה פשוט לא נראה לי

לא יודע

אז אם יש מישהו שמכיר את התוכנה הזו או שמע עליה משו שיגיב בבקשה

פורסם

הם(המשתמשים) תמיד יכולים להגיד: "אוי חשבנו שבגלל שאנו משלמים כסף זה חוקי. מה, הכסף לא הולך למי שהוא צריך ללכת???".

פורסם

זה בסך הכל FRONTEND לUSENET (קבוצות דיון) שקיימות מאז שהקימו את האינטרנט , אני ממש לא רואה סיבה לשלם על הורדת קבצים מקבוצות דיון

אפילו אם התוכנה עושה את קצת יותר קל ... מיותר לגמרי בעיניי

חוץ מזה שיש תוכנות חינמיות שעושות בדיוק את אותו הדבר כמו GRABIT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים