פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים ראיתי עכשיו טלויזיה, ופתאום צצה משום מקום פרסומת של לוגיטק.נראה לי פעם ראשונה שחברת ציוד היקפי של מחשבים עושה כזו פרסומת(בישראל).
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר סתם מוזר לראות את זה....פעם ראשונה שאני רואה אותה.חבל שהיא לא ארוכה יותר.ד.א. הסט שהם מראים שם דיי ישן(MX).
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים החברה הזאת מיליונרית,היא כנראה עשתה את הפרסומת הזאת בכל העולם...חוץ מזה שאני לא מתפלא למה,אם אני קונה עכבר ומקלדת,זה רק לוג'יסטיק,חשבתם פעם למה כיף כל כך להחזיק את העכבר ולהקליד במקלדת שלהם???? הכל אוטופדי וזה מה שאני אוהב אצלהם!
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים להגדיל מודעות לחברה ... לרוב אנשים קונים סתם מקלדת ועכבר ב120 שקל . הם מפתים את הצרכנים ... וחוץ מזה , זה שמעלי כתב את התגובה , האיכות שלהם מדהימה , ושווה כל שקל .
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר אבל בפרסומת הזו אין מספיק אינפורמציה על לוגיטק, איך זה יעזור להם למכור?העכבר ומקלדת הרגילים עולים פחות.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים להגדיל מודעות לחברה ... לרוב אנשים קונים סתם מקלדת ועכבר ב120 שקל . הם מפתים את הצרכנים ... וחוץ מזה , זה שמעלי כתב את התגובה , האיכות שלהם מדהימה , ושווה כל שקל . אין ספק!
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים אבל בפרסומת הזו אין מספיק אינפורמציה על לוגיטק, איך זה יעזור להם למכור?פלאי השיווק..אתה לא צריך להציף את הציבור בפרטים טכניים בשביל לגרום לו להכיר מותג.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר אנשים יכולים לחשוב שזה בטעות יצרנית מחשבים ויתחילו לחפש בעיתון אילו מחשבים הם מוכרים.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר אתה יודע שאתה לא חייב לכתוב הודעות עוקצניות? או שזה פשוט מציק לך? או שסתם שיעמם לך?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים כמו שעמרי אמר, אתה לא צריך להציף כל פרסומת בפרטים טכניים , אתה רק יוצר מודעות לשם,את השאלות כבר ישאלו בחנויות.זאת דווקא פרסומות טובה, לא כבדה מידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.