פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים הוריד לי ב 15 מעלות מכמה לכמה? וכמה הטמפ' מארז ? איזה קירור היה קודם? ואממ..יש מצב שאפשר לחבר את המאוורר מהצד ההפוך ? כלומר מהצד שקרוב למעבד?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים אם יש מאוורר במארז, לפני הביגטייפוןלא אמורה להיות בעיה,יש לי מארז כמו של פותח ההודעה,והמאוורר של המארז יושב בדיוק על המאוורר של הטייפון(הפרש של 3 ס"מ+-)והמעבד עומד על 30 מעלותכשהוא מחוץ למארז/בתוך המארז...
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר מכמה לכמה? וכמה הטמפ' מארז ?איזה קירור היה קודם?ואממ..יש מצב שאפשר לחבר את המאוורר מהצד ההפוך ? כלומר מהצד שקרוב למעבד?הוא הוריד לי מ 56 ל 41 היה לי מיקודם מאוור של אינטל רגיל שבא בבוקס עם המעבד ואני לא חושב שאפשר לחבר תמאוור למטה אם זה מה שאתה מיתכון
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים נחמד ביותר תמיד רציתי לראות איך הביג נראה על לוח כמו שלי (שלנו) ויצא לך טוב הקטע שהוא מוציא אוויר בדיוק לתוך השתי מאוררים האחוריים ;D
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים הוא הוריד לי מ 56 ל 41 היה לי מיקודם מאוור של אינטל רגיל שבא בבוקס עם המעבד ואני לא חושב שאפשר לחבר תמאוור למטה אם זה מה שאתה מיתכוןזה במאמץ או במנוחה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.