פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים general motors תיצר מכונית שתוכל לנהוג בעצמה ב2008 היא תשמתמש בליזר ומצלמות ומחשב מיוחד המכונית שבה תיהיה הטכנולוגיה היא Opel Vectra והמכונית תוכל לתמרן במהירות של 60 מייל לשעה 95 קמ"ש בתנועה עמוסהhttp://www.engadget.com/entry/1234000137056230/
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים וואו זה ממש שימושי ונוח!!זה מזכיר לי ת'סרט של ג'יימס בונד כשהוא היה עם ה-BMW Z8 ;Dאבל זה יכול להיות די מסוכן לפעמים..
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים נשמע מאוד בטיחותי אני אומר שאפשר לסמוך על טכנולוגיה עד גבול מסויים ולדעתי זה עובר אותו... אני מעדיף לנהוג לבד מאשר לסמוך על מחשב שינהג במקומי ומערכת ההפעלה שלו או החומרה תקרוס ברגע קריטי ...
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים הכיף בזה שאם המערכת תידפק פתאום אתה תעוף דרך השמשה הקדמית ותיצא למסע חלומי באוויר
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר הכיף בזה שעם לכל המכוניות יהיה את זה אז תוכל בכיף ליסוע ב200-300 קמש ללא תאונות
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מה קשור מכוניות מתנגשות?שם אנשים נוהגים במטרה להתנגשוילד הבננה שלנו כאן צודק,אם מחשב מרכזי אחד יישלוט בכל המכוניות (או שכל אחת תישלט ע"י מחשב והם כולם יתקשרו אחד עם השני)אז תיאורטית זה אפשרי לסוע במהירויות של 300 קמ"ש (או יותר, אם המכונית יכולה)כי אם המכוניות מתנהגות כמקשה אחת (אחת בולמת ישר כולם בולמות) אז אין סכנה בזהלמשל כמו בסרט I,Robot (אוף חרא של סרט... עיבוד גרוע לספר מדהים)
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים הכיף בזה שעם לכל המכוניות יהיה את זה אז תוכל בכיף ליסוע ב200-300 קמש ללא תאונותתמיד יהיו תקלות טכניות וכדומה.......
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר אבל בו נסכים שמחשב יעשה פחות תקלות ופחות גרועות מאשר מישהו שיכור שנוהג
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים נשמע מאוד בטיחותי אני אומר שאפשר לסמוך על טכנולוגיה עד גבול מסויים ולדעתי זה עובר אותו... אני מעדיף לנהוג לבד מאשר לסמוך על מחשב שינהג במקומי ומערכת ההפעלה שלו או החומרה תקרוס ברגע קריטי ... אם כל הכבוד, בישראל, הייתי מעדיף שמחשבון כיס ינהג במכונית על הנהג הישראלי הממוצע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.