פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים שלום אנשים יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 754לוח אם של גיגה בייט Gigabyte GA-K8NSזיכרונות TWINMOS לא בטוח איזהוכשאני מנסה לעשות OC אני מצליח להגיע רק ל215 ביציבוב220 המערכת לפעמים קורסתאני עושה OC דרך הביוס ואני לא יודע איך משנים את המכפלה של הזיכרונות או מה עושים איתםבבקשה עזרה
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אני העליתי fsb בביוס וזה העלה לי אוטומטית את התדר של הזכרונות (אני עובד 1:1)
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר אני רוצה שמישהו יסביר לי על התיזמונים של הזיכרונותכי לא נראה לי הגיוני שאני יכול להגיע למקסימום 10% OC מהלוח אם שלי וגם שזה לא יהיה יציבהמעבד פועל על 42 מעלות ככה שלא נראה לי שיש לי בעיה של טמפ
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מורידים את מכפלת הLDT בביוס ל- 4 עושים יחס של 3:4 זכרונות למעבד ומעלים את התדר ל250MHZREBOOT , PRIME95 ותצאות של PI 1 M
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר איפה זה מכפלת הLDT הזאת בביוס?ואני לא יודע איך מפעילים את PRIME :\עריכה לא יודע אם זה יעזור אבל הנה הדף מהCPU-Zhttp://valid.x86-secret.com/show_oc?id=35393
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים ננעל עקב עבירה על חוקי הפורום. ציטוט החוק המופר והסעיפים שהייתה יכול להישתמש בהם: 3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד, רק בשביל להביא את הת'רד לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י להודעה האחרונה שלכם. 8. שימוש בחיפוש: לפני פתיחת ת'רד, בצעו בפורום. ישנו סיכוי רב שכבר ענו על שאלתכם בעבר. 10. הסכם תנאי השימוש: אם עוד לא קראתם אותו, רצוי מאוד שתקראו את הסכם תנאי השימוש באתר, שחתמתם והסכמתם לו בעת הירשמותכם. נקווה שלא יקרו טעויות בהמשך , המשך שימוש מהנה באתר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.