פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר תודה וכן, יש הרבה, ולא רק שם, בכל העולם בעצם וגם שהעבודה מיועדת לא רק לנשים.
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים עזוב אותך וואקן - Force Attack זה הכי אחי! מה זה אין שם אפילו להקה ידועה אחת, בכלל מה זה כל הלהקות האלה? זה OI?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר אגב, איפה למדת גרמנית?בעיקר מחברים, ביקורים שם, שגרירים צעירים וממוזיקה. אמא שלי למדה גרמנית בבי"ס אז יש עוד מילונים בבית, לפני שנה קיבלתי גם ספרי לימוד.
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים תודה וכן, יש הרבה, ולא רק שם, בכל העולם בעצם וגם שהעבודה מיועדת לא רק לנשים. תקחי איתך את Si-Nom?? בבקשה? אני מוכן לקנות לו כרטיס הלוך... (ללא חזור )
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר באיזה איזור את?Augsburg מצלצל לך איזה פעמון? שם אני אהיה. בדרום בוואריה זה אבל אני אסתובב גם ב-Heidelberg, יש שם חברה', וגם ב-Oberhausen כי גם שם יש חברה', ואם יהיה תקציב אקח רכבת לאיזה חור שעתיים דרומה מהאמבורג כי... גם שם יש חברה'.וכן רן, אני אקח, אבל אז תצתרכו לשלם לי.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים שמרי על עצמך, תהני, ואני סוגדת לך, אני שונאת ילדים. נו טוב, לפחות נשארה חיילת אחת לפורום הזה.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים תקחי איתך את Si-Nom?? בבקשה? אני מוכן לקנות לו כרטיס הלוך... (ללא חזור ) :lol:
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מגניב, ב-18 גם אני טס לבון, אני אהייה שם 10 ימים קרוב לאזור שאת תהיי בו?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים תקחי איתך את Si-Nom?? בבקשה? אני מוכן לקנות לו כרטיס הלוך... (ללא חזור ) רק ליבחור ולישלוח http://www.travelist.co.il/travelist/actionservlet
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר מגניב, ב-18 גם אני טס לבון, אני אהייה שם 10 ימים קרוב לאזור שאת תהיי בו? האאאא.. לא.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים לא התגעגתי ובחיים אני לא יסע לגרמניה זה לא יורו טריפ זה גועל נפש "יא!" אמסטרדם הכי שווה בירת הסמים
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים אהלן כונפה! מה המצב?! לא שמענו ממך גם כן. ;D לא ככה מדברים לחובשת, אני עוד עלולה להציל את חייך. ואני בסדר. העיקר שתהני. גאד, נאני, לכמה בחורים נוספים עשית פנטזיות עליך ברגע זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.