פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים שלום,ברשותי מעבד Intel Pentium 4 530J 3GHz.כרגע מותקן עליו גוף הקירור והמאוורר המקורי שמגיע איתו של אינטל.הטמפרטורה שלו מגיעה לעיתים מעל 60 מעלות.. ואני מעוניין לקנות גוף קירור ומאוורר שיוריד משמעותית את הטמפרטורה.אני לא "משחק" עם המעבד מבחינת מהירות ליבה ומתח.(אם זה חשוב, במארז מותקנים 3 מאווררים)תמליצו לי על גוף קירור טוב.מעדיף שאנשים בעלי ניסיון עם גופי הקירור שהם ממליצים עליהם יענו ולא על סמך כתבות באינטרנט.תודה מראש.
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אני ממליץ לך רק על ביג טייפון אחלה קירור...! יש פה את HOLY J שהקירור הזה הוריד לו 15 מעלות .
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מעדיף שאנשים בעלי ניסיון עם גופי הקירור שהם ממליצים עליהם יענו ולא על סמך כתבות באינטרנט.מניסיון - רק ביגטייפון..http://thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים לי אישית -כן. חרא של קירור. חוץ מזה שהוא שקט , הוא לא משפר אפילו בחצי טמפ' ת'מעבד. כמו שאמרתי למעלה בידיוק .. אני לא סתם אומר דברים . . אתה יכול גם לשאול את Pumpk!n שכרגע יש לו את הקירור.. והוא יכול לספר לך רבות עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.