עבור לתוכן

כרטיס חדש - מסך שחור

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הישן עשה בעיות (gforce 4 mx 440 agpx8). הבוקר, המסך לא עלה (היינו הדלקתי המחשב, חלונות עלה - המסך נותר בסוף שחור). מכיוון שכרטיס ישן מאד העלה את המסך, הנחתי שהכרטיס GFORCE החזיר סוף סוף נשמתו לבורא (מה שגם ראיתי את זה מגיע - הכרטיס עבד הרבה זמן בלי מאוורר ועשה בעיות במשחקים). רצתי לקנות כרטיס חדש. ATI RADEON 9550 256M. הילדים מחכים לרגע להסתער על המחשב: אני מחליף הכרטיס, מדליק המחשב - חלונות עולה (רואה את הפקודות) והמסך בסוף שחור... (גם בנשמה נהיה לי שחור). מנסה שוב, ושוב, מהדק הכרטיס, מתפלל - נאדא. המסך בסוף שחור. כרגע אני עובד עוד פעם עם הכרטיס הישן.

מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהסלוט נדפק? אולי משהו בלוח? האם מישהו חווה בעיה דומה? ואיך זה שכרטיס פשוט עובד כרגע. מדובר על כרטיס

nVIDIA RIVA TNT (Creative Graphics Blaster RIVA TNT)

הכרטיס כולה 16 מגה - ענתיק אבל עובד.

אנא חלצו מהדיכאון עם עיצות מועילות.

פורסם

האם המסך שחור אחרי שחלונות עולה או מתחילה לעלות או שהמסך שחור מהשניה הראשונה שהמחשב פועל?

פורסם
  • מחבר

האם המסך שחור אחרי שחלונות עולה או מתחילה לעלות או שהמסך שחור מהשניה הראשונה שהמחשב פועל?

שחור אחרי שחלונות עולה. אני רואה את כל הפקודות, הפס הלבן למטה של ה - XP מתמלא גם הוא, מופיע אפילו הלוגו של החלונות- ואז במקום שיופיע "ברוך הבא" של ה - XP - המסך שחור. זה מן שחור כזה שרואים שהמסך דלוק אבל לא מקבל נתונים. גם כשממש אני מדליק את המחשב, לפני שהחלונות מתחיל לעלות, ישר אני מקבל הודעה לשנייה על המסך שלי signal not detected. זה כבר סימן רע. אם אני מכבה את המסך אז זה שחור ממש. אפל. כשהמסך לא מכובה זה מן שחור כזה שאתה רואה שהמסך דלוק ומצפה כל רגע שהמסך יעלה אבל כלום.

אני עכשיו אחרי סדרה של בדיקות. רציתי להתאים הכרטיס החדש ולנסות אותו על מחשב פנטיום 3 - אבל כמובן שהסלוט לא מתאים. מאידך, הכרטיס הקודם (GFORCE 4) על פנטיום 3 גם לא מדליק את המסך. הכרטיס של הפנטיום (ATI RAGE 128 PRO) לא מתאים למחשב הנוכחי אז נשארתי כרגע שוב עם כרטיס מאד ישן שאיתו אני עובד כרגע, החדש שלא פועל, והקודם - GFORCE 4 - שגם לא פועל.

אני ממש אובד עיצות.

פורסם

תנסה דבר כזה.עכשיו עם הכרטיס הישן תסיר את כל הדרייברים של הכרטיסי מסך שהתקנת.גם בצורה הרגילה בלוח הבקרה וגם בעזרת תוכנת DRIVER CLEANER .התוכנה הזו מסירה את כל השאריות של הדרייברים הישנים.תנסה את זה ,חבר את ה9550 ותראה אם עולה.אם יעלה בהצלחה תתקין את הדרייבר הרשמי של ATI.דרך אגב ,מה המפרט של המחשב?

פורסם
  • מחבר

שאריות דרייבר אינן הבעייה כאן שכן המחשב רק עבר פירמוט לפני מספר ימים ואני עדיין בשלב החזרתו לפעילות מלאה. את הפירמוט עשיתי עם הכרטיס הנוכחי שאני עובד איתו כרגע (RIVA TNT ) שה- XP זיהה לבדו. אני אפילו לא טרחתי להתקין בו דרייבר כי בשבילי זה אמור להיות מצב זמני עם הכרטיס הזה.

בכל אופן, המחשב שלי הוא כדלקמן:

AMD Athlon XP 1.6, 4876 MHz

Motherboard Name - gigabyte GA-7DX+

System Memory - 512 MB PC2100 DDR SDRAM)

Video Adapter - NVIDIA RIVA TNT (16 MB)

monitor - BenQ FP71G [17" LCD

פורסם

זה נשמע כמו רזולוציה שמוגדרת גבוה מידי.

נסע להפעיל במצב בטוח ותראה מה קורה.

פורסם

נסה להפעיל במצב בטוח ותראה מה קורה.

פורסם

רק אני או שהמחשב באוברקלוק רצחני שאולי הילדים שלו עשו בלי ידיעתו ובגלל זה זה לא עולה

פורסם

פחחח.

לא שמתי לב בכלל.

שאריות דרייבר אינן הבעייה כאן שכן המחשב רק עבר פירמוט לפני מספר ימים ואני עדיין בשלב החזרתו לפעילות מלאה. את הפירמוט עשיתי עם הכרטיס הנוכחי שאני עובד איתו כרגע (RIVA TNT ) שה- XP זיהה לבדו. אני אפילו לא טרחתי להתקין בו דרייבר כי בשבילי זה אמור להיות מצב זמני עם הכרטיס הזה.

בכל אופן, המחשב שלי הוא כדלקמן:

AMD Athlon XP 1.6, 4876 MHz

Motherboard Name - gigabyte GA-7DX+

System Memory - 512 MB PC2100 DDR SDRAM)

Video Adapter - NVIDIA RIVA TNT (16 MB)

monitor - BenQ FP71G [17" LCD

פורסם
  • מחבר

רק אני או שהמחשב באוברקלוק רצחני שאולי הילדים שלו עשו בלי ידיעתו ובגלל זה זה לא עולה

הילדים שלי עשו אוברקלוקינג?! זו בדיחה לא רעה. הם יודעים להדליק המחשב ותו לא. בקושי בני 12.

פורסם

אז אם אתה עשית זה בהחלט נראה לי הסיבה באמת נראה לך שהמהירות שעון הזאת נורמלי או אמורה להיות בAMD 1.6

לי נראה שהמחשב נורא חם ובגלל זה לא עולה .אבל תקנו אותי אם אני לא צודק

פורסם

כמה ספאם נראה לכם שמעבד יגיע לכזה OC עם קירור סטוק?

1.6@4.8 זה יותר מ5 שיאי עולם אז זה בטוח טעות, אני חושב שהעניין של הרזולוציה הכי הגיוני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים